Speltips 24/9: Helsingborg – Örebro

Match: Helsingborg – Örebro
Marknad: Målskytt
Speltips: MartinBroberg att göra mål
Odds: 6,80
Spelstopp: 19:00 – Torsdag 24/9
Spelbolag: ComeOn

Helsingborg Logo                Örebro SK
Speltips för hockey? Då kan du gå till spelbloggare.se, som har ett speltips för Djurgården – Brynäs.

Två lag med helt olika formkurvor möts på Olympia under torsdagen. Helsingborg har förlorat 4 raka matcher och ställs mot ett Örebro som vunnit 3 raka.

Helsingborg ligger i mitten av tabellen och det är egentligen bara den dåliga formen som gjort att man inte redan ligger i ett ingenmansland. Efter Falkenbergs förlust under onsdagen så ska det mycket till för att Helsingborg ska blandas in i kampen om att undvika kvalplatsen. Med 8 poäng ner till Falkenberg så ska Helsingborg kunna blicka fram mot nästa säsong om en eller två omgångar. Till den här matchen är också Robin Simovic och Jordan Larsson tillbaka efter avstängning och ska kunna stärka offensiven.

Örebro har länge legat i tabellens bottenskikt, men efter 3 raka segrar har de tagit sig upp från både nedflyttningsplats och kvalplats. Vid en seger mot Helsingborg kan Örebro dessutom öppna upp en lucka på 4 poäng ner till Falkenberg och ta ett steg mot att säkra nytt kontrakt. Formtoppen för laget har sammanfallit med en riktig formtopp för en spelare. Martin Broberg anslöt till Örebro under sommaren och verkar kunna bli den pusselbit som räddar laget kvar i Allsvenskan. Brober har gjort 6 mål under de senaste 6 matcherna i Allsvenskan. Under 3 av dessa matcher har han dessutom gjort första målet i matchen. Det är här vi ser ett riktigt värdespel i den här matchen. Spelbolagen har inte hängt med här och oddset för att Martin Broberg gör första målet i matchen är 18,50 hos ComeOn, de erbjuder dessutom 6,80 gånger pengarna på att han gör mål i matchen. För en spelare så bra målform mot ett Helsingborg som släppt in minst 2 motståndarmål i de 4 senaste matcherna i Allsvenskan känns det som ett riktig guldodds.

Speltips: Martin Broberg att göra mål till oddset 6,80 hos ComeOn.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*