Speltips 24/4: Skellefteå AIK – Frölunda HC

Match: Skellefteå AIK – Frölunda HC
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 15:00 – Söndag 24/4

SAIK Hockey              
Det är dags för femte SM-finalen på söndag och samtidigt är det första matchbollen för Frölunda. Kan de vinna en tredje raka bortamatch i Skellefteå och samtidigt säkra guldet?

Markus Svensson saknas återigen i målet för Skellefteå och dessutom verkar man få klara sig utan Mattias Ritola, som leder interna poängligan i slutspelet tillsammans med John Norman på 13 poäng. Man har förlorat de två första hemmamatcherna i finalserien och nu har man ryggen mot väggen och är tvingade att vinna den här matchen och sedan ta en ny seger i Göteborg för att tvinga fram en sjunde avgörande match. Nyckeln till en seger är att man måste klara defensiven och klara att omsätta de power play lägen man får, för som hemmalag kommer bör de få några fler tillfällen än Frölunda.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Frölunda har inga spelare som saknas på grund av skador. Med ordinare lag ledda av Artturi Lehkonen och Ryan Lasch, som gjort 17 respektive 16 poäng under slutspelet, så har man goda chanser att ta en ny seger i Skellefteå. Man har 3-1 i matcher och har en trygghet i att man vet att om man inte skulle lyckas vinna här får man en ny chans på hemmaplan. För Skellefteå kan det bli ytterligare en stressfaktor om matchen fortfarande är oavgjord i slutet av andra eller början av tredje perioden, men Frölunda bör ha större självförtroende i en sådan situation och det ger en fördel i en jämn match.

Vi tror att finalserien tar slut redan här, med tunga avbräck i Skellefteå så blir det till slut för jobbig uppförsbacke. 2,25 gånger pengarna på att Frölunda vinner under ordinarie tid eller förlängning känns klart spelvärt.

Speltips: Frölunda vinner till oddset 2,25
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100 kr och spela för 500 kr

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*