Speltips 24/2: PSV Eindhoven – Atlético Madrid

Match: PSV Eindhoven – Atlético Madrid
Marknad: Totalt antal mål per lag
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 24/2

               Atletico Madrid Logo
PSV inleder åttondelen mot Atlético Madrid hemma på Philips Stadion i Eindhoven. Atlético Madrid är dock klara favoriter både att gå vidare och i den här matchen, så ska PSV ha någon chans krävs det ett bra resultat på hemmaplan.

Förutsättningarna kunde dock varit bättre för PSV. I sista gruppspelsmatchen, mot CSKA Moskva, så drog skyttekungen Luuk de Jong på sig sitt tredje gula kort och är därmed avstängd i första matchen i slutspelet. I Champions League har det blivit 2 mål av de Jong och han toppar interna skytteligan där tillsammans med Maxime Lestienne. Lestienne har dock dragit med skadeproblem större delen av säsongen och det mesta talar för att han missar matchen mot Atlético. Så det är ett PSV med försvagad offensiv som går in i den här matchen. Frågan är hur de 8 raka segrarna och 18 matcherna utan förlust i Eredivisie står sig mot Atlético?

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Atlético Madrid ligger på andra plats i ligan i Spanien, det är dock inte främst offensiven som tagit dem dit, utan istället defensiven. Med bara 11 insläppta mål på 25 matcher i ligan och 3 mål på de 6 gruppspelsmatcherna i Champions League så ser man att det inte är lätt att göra mål på Atlético. Framåt har man sedan framförallt Antoine Griezmann som får in bollarna i motståndarnas nät. För att vara ett spansk topplag är det dock väldigt målsnåla matcher när Atlético spelar i ligan, där man i snitt gör 1,4 mål per match.

Som man kan ana av texten ovan så tror vi att det blir målsnålt och skulle det bli något mål så tror vi det är Atlético som gör det. PSV är nog ganska glada om man klarar 0-0 här att försöka en forcering framåt i Madrid när de Jong är tillbaka från avstängning. Vårat speltips blir därför spelet Totalt antal mål per lag, PSV Eindhoven under 0.5. Med andra ord, PSV gör inget mål i matchen.

Speltips: PSV Eindhoven under 0.5 mål till oddset 2,10
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*