Speltips 24/11: FC Porto – Dynamo Kiev

Match: FC Porto – Dynamo Kiev
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 24/11

              
Letar du speltips för hockey? Spelbloggare.se har ett tips för Växjö – Örebro.

FC Porto har tagit kommandot i grupp G i Champions League och leder 3 poäng före Chelsea. Under tisdagskvällen tar man emot Dynamo Kiev hemma på Estádio Do Dragão och beöver bara en poäng för att säkra en slutspelsplats.

Lagens första möte i Kiev slutade 2-2 efter en sen kvittering av Kiev, men Portos Vincent Aboubakar hade en bra dag mot det ukrainska laget och gjorde Portos båda mål. Han lär få chanser att gör att par även i den här matchen, för Porto är betydligt starkare på sin hemmaplan, med sina supportrar i ryggen. Som vi skrev ovan så behöver Porto bara en poäng för att säkra sin slutspelsplats, men man kommer inte att gå ut gör att spela oavgjort, utan gå för seger. Enda repporterade avbräcket för Porto är att Maicon saknas till den här matchen, men i övrigt ska alla tänkta startspelare vara tillgängliga

Dynamo Kiev har gjort en klart godkänd insats så här långt i Champions League, men förlusten mot Chelsea i förra omgången gör att slutspelet är långt borta nu och man måste antagligen gå för tre poäng här för att ha någon chans att nå dit. Kiev har en bortaskalp från Champions League spelet, så de kan vinna på bortaplan i Europa, men det var mot Maccabi Tel Aviv och Porto är en helt annan klass av motstånd.

Det är lätt att, fortfarande, underskatta Dynamo Kiev. Men de har visat flera gånger att de kan spela jämnt mot europeiskt toppmotstånd. Men i en bortamatch mot Porto, där man måste gå för 3 poäng tror vi inte att man har potential att skrälla. Man kommer att tvings gå framåt och det kommer att öppna upp luckor bakåt, som Porto är bra på att utnyttja.

Speltips: Porto vinner till oddset 1,64
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*