Speltips 24/11: Arsenal – Dinamo Zagreb

Match: Arsenal – Dinamo Zagreb
Marknad: Halvtid/fulltid
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 24/11

Arsenal FC Logo               Dinamo Zagreb

Första av två ödesmatcher för Arsenal ska spelas av på tisdag kväll. Man möter Dinamo Zagreb på hemmaplan och man ska bara vinna, samtidigt som man måste förlita sig på att Bayern München slår Olympiakos hemma i Tyskland. Då väntar senare ödesmatch nummer 2 när Arsenal ska åka till Grekland för att säkra avancemang från gruppspelet. Målskillnad kan bli avgörande men om allt faller rätt ut redan ikväll kommer man antagligen inte behöva tänka på mer än att vinna senare. Det är förutsättningarna för Arsenal, med 6 poäng upp till grupptvåan Olympiakos.

Arsenal fick ännu en plump i protokollet när man förlorade borta mot West Bromwich i veckan trots att man vaskade fram gott om fina chanser, inklusive en straff Cazorla inte kunde konvertera till mål. Man fick ytterligare skadeproblem med Coquelin och Arteta borta inför den här matchen. Startelvan ser stark ut men det börjar se tunt ut på bänken, förutom att Ramsey bör finnas där efter att ha varit tillbaka i träning.

Ett realistiskt mål för Dinamo Zagreb är att knipa tredjeplatsen före Arsenal då man har Bayern München kvar att möta i sista omgången. Man bör inte vara stressade till en början men matchen kan definitivt öppna sig i ett senare skede om Mamic menar att man måste gå för seger och 3 poäng. Lagkapten Ademi saknas då han testades positivt för dopning senast lagen möttes och fått en avstängning på 4 år.

Den här matchen kommer antagligen inte starta i något rasande tempo och det kan mycket väl stå 0-0 i halvtid. I matchens sista kvart vet vi att Arsenal gjort flest mål i Champions League medan Dinamo Zagreb släppt in flest. Oddsen för Arsenal är såpass låga att de är ointressanta men den väntade matchbilden bådar gott för ett oavgjort resultat i halvtid och tillsammans med att det verkligen måste satsas framåt här så tror vi på en Arsenal-seger till slut, kanske tack vare en inhoppande Ramsey?

Ett lite högre odds som detta kan vara ett fint förstaspel att satsa gratishundringen från Mobilbet på.

Speltips: X/1 – Oavgjort i halvitd och Arsenal vinner till oddset 4,25
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS just nu!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*