Speltips 24/10: Falkenberg – Djurgården

Match: Falkenberg – Djurgården
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Lördag 24/10

               Djurgården
Letar du speltips för SHL har spelbloggare.se ett tips för Rögle-Färjestad.

Allsvenskans 29:e omgång startar under lördagen med matchen Falkenberg – Djurgården. Falkenberg såg i förra omgången till att skaffa sig nog många poäng för att undvika nedflyttningsplatserna och jagar nu Kalmar för att försöka undvika kvalplatsen också.

För Falkenbergs del blev det en riktig urladdning mot Åtvidaberg, där de vann 6-0. Men ska man vara helt ärlig så höll inte Åtvidaberg allsvensk nivå i den matchen och det såg ut som att de hade gett upp redan innan matchen och försökte inte ens nå den sista livlinan. Mot Djurgården blir det ett helt annat motstånd och här tror vi mest att det var en nackdel för Falkenberg att det gick så enkelt mot Åtvidberg. Ska de vinna här kommer det att krävas betydligt mer kamp.

 

 

Motivationen är en faktor, då Falkenberg spelar för att undvika kvalet och Djurgården inte har någonting att spela för med 6 poäng upp till 5:e platsen och 6 poäng ner till 7:e platsen. Men det innebär också att Falkenberg måste gå för seger, oavgjort räcker knappast när de har Elfsborg i sista omgången. Det är något som passar Pelle Olssons lag perfekt, att kunna försvara sig och utnyttja chanserna om Falkenberg går bort sig offensivt.

Vi tror Djurgården kommer att kontra in ett par mål och vända hem till Stockholm med 3 poäng i bagaget.

Speltips: Djurgården vinner till oddset 2,54
Spelbolag: 24hbet

 

Missa inte vårat speltips för matchen Leicester – Crystal Palace.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*