Speltips 24/1: Säkert överspel på Carrow Road

Match: Norwich – Brentford
Marknad: Över/under
Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,74
Spelstopp: 16:00 – Lördag 24/1
Spelbolag: Betfair – 350kr riskfritt spel!

Norwich CIty Logo                Brentford FC Logo

Norwich hittade målformen tidigt i december och har sen dess haft nästbästa formen i ligan med den bästa målskillnaden. Helt plötsligt har de möjlighet på kvalplats till Premier League och då motståndaren Brentford ligger just där med tre poäng mer och sämre målskillnad blir detta en 6-poängsmatch. På de senaste 3 matcherna på Carrow Road har de 14-3 i målskillnad, vilket get ett målsnitt på 5,67 mål per match! Gary Hooper har gjort sex mål och fem assist sista 9 matcherna och Cameron Jerome har gjort mål i fem av sina sex senaste matcher där han fått speltid. Carrow Road är också den arena i hela Championship som fått se flest mål, hela 47 stycken på 13 matcher, med ett målsnitt på 3,62 mål. De 6 senaste hemmamatcherna har gått över 2,5 mål med ett målsnitt på 4,83 mål.

Brentford har hållit tätt bakåt senaste 2 matcherna som vunnits mot svaga Brighton (19:e plats) och Rotherham (21:a plats) med 1-0 två gånger om. Innan dess hade de 11 matcher i rad över 2,5 mål. Brentford ligger redan på kvalplats och kan till viss del spela mer på resultatet men det är trots allt Championship vi pratar om och vid en vinst skulle Brentford vara 1 poäng från direktplats till Premier League och 1 poäng från serieledning. Topp 3 i Championship har redan spelat klart den här omgången. Skulle Norwich få hål på dem snabbt måste de dock framåt och då är det framför andra Andre Gray som ska göra det. Gray har gjort 10 mål i ligan så långt och den spelare som skjutit hem flest poäng för sitt lag den här säsongen. Brentford har ett målsnitt på 2,92 mål per match på bortaplan men ser vi till de 6 sista matcherna ligger snittet uppe på 3,5 mål till trots för bara en 1-0 seger senast. De resterande 5 matcherna har givetvis gått över 2,5 mål.

Det finns flera intressanta vinklar att se på den här matchen med flera intressanta spel men vi väljer att inte krångla till det. Vi ser inte mycket som talar för att 1,74 i odds inte skulle vara mer än spelbart och läge finns att trycka lite extra hårt för den modige.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*