Speltips 24/1: Lazio – AC Milan

Match: Lazio – AC Milan
Marknad: Antal hörnor – 1:a halvlek
Speltips: Över 4,5 hörnor
Odds: 1,825
Spelstopp: 20:45 – Lördag 24/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr välkomstbonus för nya spelare!

Lazio Logo               AC Milan Logo

Lazio har de senaste 2 matcherna i Serie A tappat 2-0 ledning borta mot Roma till 2-2 samt förlorat hemma mot Napoli. Helt plötsligt har de ramlat ned till en femte plats i ligan med lika många poäng upp till Champions League som de har till mitten av tabellen. Kniven mot strupen i dag med andra ord. Innan de här två omgångarna har de dock många matcher utan förlust och tre raka 3-0 vinster hemma. Anderson är fortfarande skadad så antagligen tar unge Keita Balde plats på kanten, vilket ska bli spännande.

AC Milan och kanske framför allt deras tränare, Pippo Inzaghi, har också kniven mot strupen i den här matchen då de bara plockat in ett poäng senaste 3 matcherna mot Atalanta, Torino och Sassuolo. De parkerar just nu på plats 8 i ligan med 5 poäng upp till europaspel. De känns inte som ett topplag på något vis och framför allt försvarsspelet har varit virrigt. Det blir antagligen inte bättre i dag då Zapata, Bonera och Rami saknas på grund av skador och avstängningar i backlinjen och Nigel de Jong som balansspelare är också tveksam.

Det finns inte så mycket som talar för det här spelet om man ser till siffrorna. Snarare skulle man kanske ha gått under om man gått på statistik. Milan har dock dragit på sig röda kort i sina senaste bortamatcher och fått försvara sig halva matcherna. I de matcher där de klarar hålla alle man på banan och framför allt de matcher där Shaaraway startat (vilket han antagligen gör ikväll) så får de hel del hörnor med sig. Jag tror dessutom Lazio kommer kommer att vara det styrande laget och vinna hörnstatistiken. De hade bara 5-2 i hörnor sist hemmamatch mot Napoli men mot Sampdoria var det 12-1 och innan dess 10-3 mot Atalanta.

Så som jag ser matchbilden framför mig med en intensiv och sprakande start, i kombination med snabba, unga och hungriga anfallare och kantspelare samt det faktum att många defensiva pjäser saknas – så menar jag att över 4,5 hörnor i första halvlek till 1,825 är kanonbra. Det är dessutom ett bra TV-spel.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*