Speltips 24/1: Låg kortlina i hett derby

Match: Atletico Madrid – Rayo Vallecano
Marknad: Asian antal kort
Speltips: Över 4,0 kort
Odds: 1,95
Spelstopp: 20:00 – Lördag 24/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr välkomstbonus för nya spelare!

Atletico Madrid Logo                Rayo Vallecano Logo

Atletico Madrid får en paus i vardagen och får möta ett mer normalt lag än vad de gjort och ska göra framöver. 4 av de senaste 6 matcherna har varit täta och heta matcher mot Barcelona och Real Madrid. Atletico ska möta dom samma ytterligare 2 gånger närmaste 3 matcherna så det har varit ett minst sagt intensivt schema med många heta matcher på sistone. Om vi går tillbaka och ser på alla matcher tills senaste matchen i CL har det blivit 6 kort mot Barcelona, 6 mot Granada, 8 mot Real Madrid, 9 mot Barcelona, 10 mot Real Madrid, 5 mot Levante, 7 mot Athletic Club, 0 mot CE L’Hospitalet och 7 mot Villareal. En snäll match mot laget från Segunda B, extremt heta matcher i toppmötena men också över dagens lina i de mer ”oladdade” matcherna. Atletico snittar på 3,16 kort per match på egen hand och 5,89 kort totalt.

Rayo Vallecano är ett av Europas kortgladaste lag och drar på sig 3,47 kort per match på egen hand och 6,47 kort totalt. De har dessutom hittat formen på bortaplan och kommer på intet vis lägga sig i den här matchen. 3 segrar mot Sociedad, Getafe och Almeira med en oavgjord mot Valencia senaste 5 inger respekt. Om vi går tillbaka lika långt som för Atletico har de haft 4 kort mot Sociedad, 5 mot Cordoba, 6 mot Getafe, 10 mot Espanyol, 12 mot Valencia, 9 mot Valencia och 13 mot Sevilla.

1 av de 16 senaste matcherna i alla tävlingar har alltså hamnat under dagens lina och nu pratar vi ett derby. Det är inte Europas hetaste derby, men ändå. Allt är inte guld och gröna skogar när det gäller det här speltipset dock. När lagen mötts senaste säsongerna har det varit snälla matcher och vi hade på de 4 senaste förlorat vid två tillfällen och fått tillbaka pengarna vid två. Domare Vicandi är inte heller den allra kortgladaste och har i sina 8 senaste La Liga matcher faktiskt bara gått över dagens lina vid ett tillfälle och hamnat på 4 kort vid ett. Matcherna har dock varit enkla matcher att döma på förhand som det inte legat mycker prestige i.

Det kommer inte bli en lätt resa för Atletico och 4 kort borde det absolut kunna bli, med chans för att det drar i väg som det gjort för båda lagen på sistone. 1,95 på Bet365 är bra!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*