Speltips 24/1: Denver Broncos – New England Patriots

Match: Denver Broncos – New England Patriots
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 21:05 – Söndagdag 24/1

Denver Broncos Logo               New England Patriots Logo
Det är dags för Conferencefinal i AFC, när första laget ska bli klart för Super Bowl. Det är kanske även sista gången vi får se Tom Brady möta Peyton Manning på planen.

Peyton Manning har dock den här säsongen inte alls varit den passningsvirtuos han tidigare varit och kanske sjunger han på sista versen i proffskarriären. Däremot har Denver de flesta andra bitar på plats, man har två runningbacks i CJ Anderson och Ronnie Hillman, som båda snittar över 4 yards per försök under säsongen och kan ge laget de yards de behöver för att inte hamna i situationer där de måste passa långt hela tiden. Man har även två receivers i Demaryius Thomas och Emmanuel Sanders, som båda ordnade mer än 1000 yards under säsongen. Slutligen så har man ligns kanske bästa defense, där man är det defense som släpper till minst antal yards per match på passningar och tredje minst på springspel.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Jämför man det med New England Patriots så har de tappat båda sina bästa runningsback på grund av skador under säsongen främst vapnet TE Gronkowski dras med skador inför matchen. Det ska dock mycket till för att han ska missa den. Man har däremot en grupp receivers som kan kliva fram och prestera och finna ytrymme längs kanterna, då motståndarna tvingas täcka upp i mitten för att kontrollera Gronkowski. Det defense som tidigare säsonger varit en sådan styrka är dock den här säsongen mer ett frågetecken. Man har ett av de bättre försvaren mot springspel och ett hyfsat passdefense, men det är inget defense som vinner matcher åt sitt lag.

Patriots har en styrka i sitt passoffense, men här ställs man mot ligans kanske bästa passdefense och när man dessutom saknar reella hot på runningback positionen kan det ge Denver möjligheten att kontrollera så att Patriots inte får tid och utrymme för sina passningar. Att Patriots dessutom får svårt att kontrollera klockan är ytterligare en fördel för Denver Broncos. Peyton Manning har haft problem med interceptions den här säsongen, men om han kan värdera bättre och inte slänga bort bollar när det finns möjlighet att metodiskt arbeta sig nerför planen med en blandning av springspel och passningar så bör Denver Broncos vinna den här matchen till generösa 2,37 gånger pengarna.

Speltips: Denver Broncos vinner till oddset 2,37
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*