Speltips 24/1: Arsenal – Chelsea

Match: Arsenal – Chelsea
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 17:00 – Söndag 24/1

Arsenal FC Logo               Chelsea FC Logo
På söndagen är det dags för ett nytt Londonderby, Arsenal mot Chelsea. Arsenal behöver 3 poäng för att inte tappa mark till överraskningen Leicester och Chelsea behöver poäng för att utöka avståndet ner till nedflyttningsplatserna.

Arsenal är på jakt efter sin första ligaseger sedan 2003/04 och nu när deras konkurrenter viker ner sig måste det kännas konstigt att se Leicester före sig i tabellen. Formen har sett bra ut och det känns som man har ett väl balanserat lag. Men smällen när man förlorade 0-4 mot Southampton i slutet av December i ligan gav upphov till en del frågor. När man tappade seger mot Liverpool i slutminuterna i förrförra omgången och senaste bara fick 0-0 mot Stoke så gjorde det inte läget bättre. Vill man vinna ligan har mn nog inte råd med sådana missöden.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Chelseas del verkar man äntligen ha hittat lite stabilitet och har inte förlorat under de 6 senste seriematcherna. Men man har heller inte vunnit mer än 2 av dem och alltså spelat 4 oavgjorda. I senaste matchen, mot Everton, hade de dessutom en hel del flyt när de lyckades få in en kvittering i 98:e minuten. Försvaret känns även helt annat än säkert, då man släppt in 5 mål på de senaste 2 matcherna.

Båda lagen bör ha motivation för den här matchen, men det känns som att Arsenal är klassen bättre den här säsongen och man har även en hetare målskytt i form av Giroud. Däremot saknar man assistkungen Özil, men även utan honom ska man kunna slå ett Chelsea som redan nu verkar helt borta från kampen om Europaplatserna.

Speltips: Arsenal vinner till oddset 2,10
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*