Speltips 23/4: Danmark – Norge

Match: Danmark – Norge
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 14:30 – Lördag 23/4

              
Under lördagen är det dags för den andra av två matcher i ett dubbelmöte mellan Danmark och Norge. Lagen är inne i slutförberedelserna inför VM nu och trupperna är i princip satta.

Danmark förlorade första matchen, där man sågs som knapp favorit, med 0-3. Men de vann skotten i matchen med 28-17, så det går inte att tala om att Norge kontrollerade matchen, även om de hade betydligt bättre utdelning på sina skott. Till den här mtchen får man också ett ordentligt tillskott i form av Nikolaj Ehlers som anslutit från Winnipeg Jets och det är tänkt att han ska göra seniordebut i landslaget. Efter matcherna mot Norge ansluter även Lars Eller och Jannik Hansen, så det gäller för anfallarna i truppen att visa framfötterna då minst 2 av dem kommer att förlora sina platser.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Norges del har de inte så mycket mer spets att hämta in, utan hoppet står till att New York Rangers ska åka ut ur slutspelet så att Zuccarello kan åka med till Ryssland. Annars får man förlita sig på att Andreas Martinsen och bröderna Olimb kan dra ett tungt lass i offensiven. Det gäller även att målvakterna fortsätter spela bra, för risken finns att man kommer att förlora skotten i många av matcherna i själva VM. I första matchen gjorde dock Lars Volden en felfri insats när han höll nollan och utsågs till matchens spelare för Norge.

Det är två jämna lag som möts, men med Nikolaj Ehlers med i laget väger det över till Danmarks fördel. Han ska vara bästa spelare i matchen och ger Danmark en extra växel i offensiven.

Speltips: Danmarks vinner till oddset 1,85
Spelbolag: Bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*