Speltips 23/2: Bristol City – Brighton & Hove Albion

Match: Bristol City – Brighton & Hove Albion
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 23/2

Bristol City Logo               Brighton & Hove Albion Logo

Lee Johnson tog nyligen över Bristol City i ett prekärt läge och nu 3 omgångar senare ser det betydligt bättre ut efter 3 raka segrar. Med 34 poäng har man nu klättrar upp på säker mark och en tjugonde plats i tabellen, 8 poäng ner till närmaste lag under strecket. Man har slagit båda nedflyttningskandidaterna Charlton och MK Dons samt tagit en uddamålsseger på hemmaplan mot Ipswich i en jämn match där mittbacken Flint fick sätta dit 2 mål. Med diverse skadeproblem har Johnson istället för att panikvärva valt att plocka upp tonåringar från U21. Nu senast fick 18-årige Zak Vyner chansen från start på högerbacksplatsen och det är troligt att han får chansen igen här då Mark Little är tveksam för spel.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Vi viftade bort Brighton & Hove Albions chanser i årets Championship trots en makalös start där man gick obesegrade i 21 raka matcher. När man då vid årsskiftet någon gång inte vann på 7 ligamatcher med 4 förluster, trodde vi att det skulle vara proppen ur. Chris Hughton har dock fått fart på laget igen och radat upp några fina skalper innan man gick rejält på pumpen senast mot Cardiff City, förlust 4-1. Med några hängmatcher kvar i toppen har man för tillfället bara 3 poäng upp till förstaplatsen och 2 poäng upp till en direktplats till Premier League. Vi har imponerats av lagets offensiva spel sista tiden och är beredda att värdera om vår syn på laget. Man lär inte utmana uppåt i tabellen men man kan mycket väl hålla på den playoff-plats man har just nu.

Oddsen har dalat något men vi tycker man övervärderar Bristol Citys senaste prestationer och kanske lägger för mycket vikt vid att Brighton gick på en smäll sist. Tack vare Pinnacles låga marginaler ligger man kvar på fina 3,080 för Brighton-seger, något vi tycker är spelvärt. Trots bortaplan och en plattmatch senast är man det bättre laget.

Speltips: Brighton & Hove Albion vinner till oddset 3,080
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*