Speltips 23/10: Rayo Vallecano – Espanyol

Match: Rayo Vallecano – Espanyol
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:30 – Fredag 23/10

Rayo Vallecano Logo               Espanyol Logo

Eftersom TV-rättigheterna har varit som dom varit i Sverige så långt under hösten har man inte sett alltför mycket av varken Rayo Vallecano eller Espanyol så långt in i säsongen. I kväll får vi chansen då Viasat visar matchen. Statistiken, förutsättningarna och det faktum att Paco fått förnyat förtroende vid rodret hos Rayo under sommaren, så räknar vi med att det blir en del mål. Oddset är helt OK.

I sina matcher förra säsongen snittades det 3 mål per match för Rayo Vallecano. Oavsett vilkt lag man möter går man framåt, vilket också senaste matcherna vittnat om. Man nollades mot Real Betis (0-2) men mot både Sevilla och Barcelona bjöd man upp till kamp trots att man förlorade med 3-2 och 5-2. Snittet så långt i år ligger på 3,13 mål per match och 5 av 8 matcher har gått över då man gjort 8 mål och släppt in 17 på 8 spelade matcher.

Siffrorna är inte mycket sämre för Espanyol. Totalt över hela fjolårssäsongen snittade man 2,58 mål per match men 2,95 på bortaplan vilket är tillfället idag. I år har det börjat på samma sätt och snittet ligger på hela 3,38 mål per match då man gjort 10 mål och släppt in 17, liksom Rayo. Det är dom sämst i ligan på så långt. 6 av de spelade 8 matcherna har gått över 2,5 mål.

5 av de 7 senaste matcherna lagen emellan har också gått över 2,5 mål. Dessutom saknas ordinarie mittback Amaya i Vallecano som drog på sig ett rött kort sent i matchen mot Sevilla. Vi tycker spelbolagen generellt ligger alltför högt med oddsen för ett överspel här och hoppas ni hänger på!

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,83
Spelbolag: ComeOn – Dubbla pengarna upp till 3000kr!

Vi tipsar också om att en tidig oddsanalys av Stryktipset inför helgen ligger ute!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*