Speltips 23/1: West Ham – Manchester City

Match: West Ham – Manchester City
Marknad: Över/under – Premier League
Spelstopp: 18:30 – Lördag 23/1

West Ham United Logo               Manchester City Logo

Efter seger i 4 raka tävlingsmatcher och ljusning på skadefronten åkte West Ham på en förlust senast mot bottenlaget Newcastle som visade på nytändning. Man ska nu försöka ta alla 3 poängen på hemmaplan mot Manchester City, i lördagens kvällsmatch. Man har gjorts till ganska stora underdogs men man får inte glömma bort att man redan slagit Arsenal, City, Chelsea och Liverpool två gånger om under säsongen. Under Slaven Bilic är man inget – och ser heller inte ut att bli – något strykgäng den här säsongen.

Man har haft en del skadeproblem på sistone och även om det ljusnat något fick man ett par bakslag nu när både Lanzini och Carroll gick sönder igen. Att Carroll gått sönder är väl ingen skräll men han såg ändå stark ut i sin comeback och det har blivit 3 ligamål. Lanzini har stått för 4 fullträffar och Sakho som är skadad sen tidigare har också gjort 3. Fronttrion i den troliga startelvan ser ändå farlig ut, med Payet (6 mål) som vi imponerats av tillsammans med Enner Valencia och Antonio som båda gjort 2 mål totalt under säsongen. Man har inte fått alltför många chanser och samtliga målen har gjorts senaste månaden.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Citys kompetens framåt är det inte så mycket att orda om. Man gjorde 4 mål senast mot Crystal Palace och både Aguero och Silva som varit drabbade av skador tidigare under säsongen ser ut att närma sig toppformen i ett känsligt läge av säsongen. Vad som ska bli intressant dock är att se om Pellegrini går tillbaka till sitt ursprungliga 4-2-3-1 eller om han håller kvar vid 4-3-1-2 som han spelade senast, med Toure och Sterling på bänken. Håller det i så fall mot West Hams innermittfält?

Överspel är alltid roligt att sitta med inför en TV-match. Här är inte oddsen fenomenala men ändå ett stabilt värde i våra ögon. West Ham är normalt solida på hemmaplan men det vägs upp av att man möter City och att man varit svajiga i sina 2 senaste matcher som gått över 2,5 mål. För Citys del har 4 av de 5 senaste matcherna och bortamatcherna slutat över 2,5 mål. Oavsett hur första målet faller tycker vi det borde flyta på med mål här och inget av lagen lär hålla tätt.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,76
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*