Speltips 23/1: Nice – Marseille

Match: Nice – Marseille
Marknad: Över/under
Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,12
Spelstopp: 20:30 – Fredag 23/1
Spelbolag: Betfair – 350kr riskfritt spel!

Nice                Marseille

Nice parkerar som tionde lag i tabellen och tar emot ett Marseille som nyligen förlorat sin förstaplats i efter ett par förluster på bortaplan mot Montpellier och Monaco. De ligger nu ett poäng efter Lyon men har ett betydligt lättare schema närmaste omgångarna. Det är dock inte bara att åka och hämta 3 poäng på Allianz Riviera. Nice har spelat bra på slutet har två raka vinster med 5 mål framåt.

Nice har ett målsnitt på 2,57 mål i sina matcher och har gått över 2,5 mål vid 4 tillfällen i de 6 senaste ligamatcherna. I Marseilles matcher blir det 2,90 mål i snitt och också dem har gått över 2,5 mål vid 4 tillfällen i de senaste 6 matcherna i ligan. Marseille vann med 4-0 hemma i säsongens första möte och förra säsongen spelade de en cupmatch med 9 mål, 4-5. De två andra i ligaspelet slutade dock under 2,5 mål.

Vad som är extra positivt för ett överspel här är att Marseille saknar 3 ordinarie försvarare. N’Kolou spelar i Afcon för sitt Kamerun, Mendy är avstängd och senast fick Fanni ett sent rött kort som gör att också han är avstängd.

Marknaden ger oss 2,14 för tillfället på över 2,5 mål hos Betfair och vi kan inte se varför det inte ska vara spelbart med dagens förutsättningar. Häng på!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*