Speltips 23/1: Golden State Warriors – Sacramento Kings

Match: Golden State Warriors – Sacramento Kings
Marknad: Spread
Utfall: Golden State(-11,5)
Odds: 1,50
Spelstopp: 04:35 – Fredag 24/1
Spelbolag: Bet365

Golden State Warriors Logo               Sacramento Kings Logo

Om det är klasskillnad idag i Cleveland så är skillnaden i den här matchen Grand Canyon storlek. Golden State Warriors (34-6, 19-1 hemma) kommer in med ett fantastisk självförtroende och är seriens absolut bästa lag. Man leder serien i skott procent (48,7%), motståndares skottprocent (42,1%), poäng per match (110,7), assists per match (27.1), trepoängare (39%) och en plus minus statistik på 11.7 poäng per match. Det är det högsta sedan Michael Jordan hade en 12.3 poängs marginal när hans Bulls satte NBA rekord med 72 vinster. Curry har precis blivit utnämnd som starter i All Star matchen och fick mest röster av alla spelare vilket är fantastiskt när man är uppe mot ett fenomen som LeBron i röstningen.

Motståndet för dagen kommer in med helt annorlunda förutsattningar och Sacramento (16-26, 6-11 borta) har 5 raka förluster i bagaget. Senast förlorade man hemma mot svaga Brooklyn vilket visar på en total avsaknad av kvalite och självförtroende. Det ser ut som Sacramento är på väg mot en nionde rak förlustsäsong och man har 6 raka förluster mot Warriors. Man har också en handfull skador vilket inte hjälper och det känns som man kan ge upp på förhand.

Dagens Spread är satt ganska högt på 15 poäng och det finns all anledning att tro att de klarar det. Steve Kerr har dock pratat om att få in mer vila i rotationen och det här känns som ett exempel på när Curry och Thompson kan få reducerade minuter. När han vilade Bogut och Iguodala förra veckan kom en av få förluster borta mot Oklahoma. Nu är Sacramento för dåliga för att störa men frågan är vid vilken ledning reserverna kommer in så vi väljer att skifta linjen till -11.5 poäng för att vara lite på säkra sidan.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*