Speltips 23/1: Crystal Palace – Tottenham

Match: Crystal Palace – Tottenham
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Lördag 23/1

Crystal Palace Logo               Tottenham Hotspur Logo

Det är dags för Londonderby på lördag, när Crystal Palace tar emot Tottenham på Selhurst Park. Vanligtvis är det inget av de hetare derbyna, men med båda lagen i topp 8 i Premier League kanske det blir lite extra känslor.

Frågan är dock hur länge Crystal Palace stannar i topp 8? Endast 2 poäng på de 5 senste matcherna i Premier League och en förlust mot Aston Villa, som ligger klart sist i serien och riskerar sågas av, antyder att laget är helt ur form efter den lovande starten. Ännu tydligare blir det när man ser att de inte ens gjort något mål under de senaste 5 seriematcherna.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Tottenham har däremot studsat tillbaka efter en förlust mot Leicester och revancherade sig med 4-1 mot Sunderland. Deras unga offensiva kvartet med Alli, Eriksen, Lamela och Harry Kane verkar inte vika ner sig. För Tottenhams del handlar det om att inte släppa till en lucka upp till topptrion Arsenal, Leicester och Man City, så de kommer att gå för full poäng här.

Vi tror att den här matchen kommer att få en tydligare resultat än vad oddsen antyder. Känslan är att Crystal Palace helt tappat självförtroendet när resultaten började gå emot och vi skulle inte bli förvånade om Tottenham vinner med två eller tre mål här, men vi nöjer oss med fina 2,16 som erbjuds för Tottenhamseger.

Speltips: Tottenham vinner till oddset 2,16
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*