Speltips 23/1: Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder

Match: Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder
Marknad: Spread
Speltips: Atlanta(-3,5)
Odds: 1,952
Spelstopp: 01:35 – Lördag 24/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Atlanta Hawks Logo               Oklahoma City Thunder Logo

Atlanta Hawks (35-8, 18-3 hemma) kommer in i den här matchen med 14 raka segrar vilket har inkluderat flera tunga på bortaplan. Kan man slå Oklahoma (22-10, 10-13 borta) sätter man nytt lagrekord i antal vinster i rad. Atlanta är 14-5 mot vinnande lag, en grupp som Oklahoma precis har anslutit sig till. Vad som kommer vara en ytterligare motivation för Atlanta är att man är det bästa laget i East och har ändå inte en enda starter i den start femma som idag presenterades för All-Star matchen. Hela röstningen blir parodisk när Al Horford och Jeff Teague inte kommer med. Jag räknar med en stark insats från båda dem inatt. Atlanta är 10-2 mot West lag men Durant snittar 37 poäng mot Atlanta i sista 3 inbördes så det blir viktigt att stoppa honom.

Oklahoma Thunder har nu nått över gränsen för att vara ett vinnande lag med 22-20. Man öppnade säsongen 3-12 så det är tydligt att man är ett av de bättre lagen senaste veckorna och man kommer in med 4 raka vinster. Segern mot Golden State sticker ut och är verkligen imponerande. Mot Washington vann man senast med matchens sista skott och det var jämnt och tufft. Westbrook satte 32 poäng, Durant lade till 34 och Steven Adams hade 20 returer.

När vi ser på speltipset tror vi att det blir en jämn match där hemmaplan blir avgörande. 3.5 poäng känns också rimligt att täcka.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*