Speltips 2/3: Liverpool – Manchester City

Match: Liverpool – Manchester City
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 2/3

Liverpool FC Logo               Manchester City Logo

Bland flera viktiga och tuffa matcher onsdag kväll ska Liverpool försöka revanchera sig för cupförlusten mot Manchester City i helgen, då Pellegrini och hans lag tog säsongens första titel. Liverpool hade svårt att visa kreativitet nog att penetrera Citys försvar för de riktigt klara chanserna och även om man nu spelar på hemmaplan istället för på Wembley tror vi inte matchbilden blir mycket annorlunda. Kolo Toure gjorde det bra när han kom in senast men man drog också på sig skador på både Sakho och Leiva som startade matchen som mittbackspar. Dejan Lovren ska vara tillbaka och Kolo Toure antar vi får platsen bredvid. Ett mittbackspar som inte spelat många minuter ihop. Vilka alternativ som kommer finnas på bänken är svårt att sia om.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Manchester City skulle haft både 2-0 och 3-0 innan Liverpools kvitteringsmål i helgen. Något oskärpa från Aguero i kombination med storspel från Mignolet hindrade det. Positivt för City var dock att man kom till chanser och en annan dag, exempelvis ikväll, gör man fler mål. Toure såg plågad ut i slutet av senaste matchen och det är tveksamt om han får startplatsen här. Annars saknar man bara Nasri, De Bruyne och Delph som tidigare. Trots Caballeros storspel i helgen lär Joe Hart få tillbaka platsen i målet och Kompany och Otamendi börjar se bra ut som mittbackspar, efter att Kompany kom tillbaka från skada för några veckor sen.

Senast gick vi på Liverpool asian 0:0 men med den matchen på näthinnan går vi nu för ren City-seger till 2,75 i odds hos världens största spelbolag, Bet365.

Speltips: Manchester City vinner till oddset 2,75
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*