Speltips 22/6: Sverige – Belgien

Match: Sverige – Belgien
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 21:00 – Onsdag 22/6

               Belgien Logo
Det är sista chansen för Sverige att ta sig till slutspel medan Belgien är så gott som klara för åttondelsfinal.

Det kan vara sista matchen med Hamrén som ansvarig för landslaget och även sista gången Zlatan spelar i landslagströjan. En epok går mot sitt slut och kan vara över innan dagen är slut. Sverige behöver inte bara få iväg sitt första skot på mål i EM, man måste även vinna matchen mot Belgien för att ta sig vidare. Mot ett namnkunnigt belgiskt lag blir det en svår uppgift. Det kommmer att krävas att Zlatan kliver fram och gör en av sina bästa matcher för att det ska finnas någon chans att vinna. Försvaret måste dessutom höja sig ett snäpp, för det är tveksamt om man öht har råd att släppa in ett mål om man ska ha minsta lilla chans att vinna.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Belgien såg svagt ut mot Italien i öppningsmatchen, men sedan körde man över Irland i andra matchen. Offensiven som såg temposvag ut mot italien fungerade plötsligt som den skulle och Lukako på topp gjorde 2 mål. Fungerar offensiven lika bra mot Sverige blir det en lång match för det svenska försvaret, som kommer att ställas på svåra prov.

Ska man tippa med hjärtat så tror vi Sverige vinner med 2-1. Men när det är pengar inblandade ska mann tippa med hjärnan och den säger att Belgien blir en för svår uppgift och att det här är sista gången vi ser Zlatan i landslaget. Det går att spela på Belgien till oddset 1,85 och det känns som alldeles för generöst sett till vad Sverige åstadkommit hittills.

Speltips: Belgien vinner till oddset 1,85
Spelbolag: bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*