Speltips 22/6: Italien – Irland

Match: Italien – Irland
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 21:00 – Onsdag 22/6

Italien Logo               Irland
Italien har redan säkrat segern i grupp F och ställer över en del spelare i matchen mot Irland, som måste vinna för att ta sig vidare.

Italien verkar redan förbereda sig för åttondelsfinalen mot Spanien och ska enligt uppgifter vila flera av de bästa spelarna. I försvaret förpassas Buffon, Chiellini och Bonucci till bänken för att inte riskera att dra på sig ett gult kort och missa matchen mot Spanien. Även på mittfältet och i anfallet förväntas det bli en del förändringar. Spelarna som ersätter håller hög nivå och vill säkert ta chansen att via att de ska få mer speltid i kommande matcher, men det är en försvagning när man byter ut det samspelta Juventusförsvaret mot spelare från olika lag och ligor. Det är även en signal om att man inte är helt fokuserade på den här matchen utan redan har sitt fokus på Spanien.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Irland är det en klar fördel att Italien redan vunnit gruppen och inte har något att spela för. Laget såg dock svagt ut mot Belgien efter den övertygande inledningen mot Sverige. Även ett Italien som ställer över flera av de bästa spelarna är en tuff uppgift, men chanserna att göra mål har ökat markant när så stora förändringar görs i Italien.

Vi förväntar oss att Irland satsar offensivt, då allt annat än 3 poäng innebär att man får åka hem. Det innebär även att det kommer att öppnas ytor bakåt som Italien kan utnyttja. Över / Under linjen ligger väldigt lågt för den här matchen, speciellt med tanke på ändringarna i Italiens förvar och när man kann få 1,64 gånger pengarna på att det blir mer än 1.5 mål i matchen så hugger vi direkt.

Speltips: Över 1.5 mål till oddset 1,64
Spelbolag: LeoVegas – bäst på mobilspel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*