Speltips 22/11: Inter – Frosinone

Match: Inter – Frosinone
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Söndag 22/11

Inter Logo               Frosinone

Kvällsmatchen i Serie A blir ett möte mellan Roberto Mancinis Inter och Roberto Stellones Frosinone. Stellone har lett Frosinone från Lega Pro till Serie B och vidare till Serie A på blott två säsonger och få är väl dom som tippat att de ska lyckas hålla sig kvar i högstaligan i sin första säsong. Efter en tung start med 4 raka förluster har man ändå inlett säsongen bra med 11 inspelade poäng efter 12 matcher. Resultatraden sen dess är 3-2-3 där man bland annat kryssat borta mot Juventus och slagit Sampdoria.

Inter har inlett säsongen riktigt bra och innehar just nu trejeplatsen i tabellen, med lika många poäng som både Roma och Fiorentina som ligger före på bättre målskillnad. Även om Mancini försökt lite olika backlinjer har försvaret sett riktigt bra ut och man har bara släppt in 7 mål på 12 matcher. Problemet, om man har ett sådant, är att man bara gjort 12 mål framåt. Det innebär alltså ett målsnitt på 1,58 mål per match. Av de 12 matcher man spelat har 1 match slutat 0-0, 7 matcher med bara 1 mål, 2 matcher med 2 mål, 1 match med 3 mål och bara 1 match med fler mål än så, när man fick storstryk av Fiorentina med en man mindre under en timmes spel.

Vi blev uppriktigt förvånade när överspelet var stor favorit här. Frosinone är ingen slagpåse trots att man har förtvivlat svårt att göra mål på bortaplan. 2 stycken har det blivit på 6 matcher, vilket gett ett målsnitt på 2,17 mål per match så långt. Vi tar det säkra alternativet och spelar under 3 mål hos Pinnacle. Det ger oss penganra tillbaka om det skulle sluta med 3 mål. Vi tror oddsen påverkas kraftigt av lagnamnen här mer än något annat. Mancini är inte managern som vill att laget ska fortsätta anfalla efter en eventuell trygg ledning och vi förstår inte varför Inter helt plötsligt ska vara favoriter att vinna med siffror som 4-0 eller 3-1.

Speltips: Under 3 mål till oddset 1,92
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*