Speltips 22/11: Burnley – Brighton & Hove Albion

Match: Burnley – Brighton & Hove Albion
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 14:15 – Söndag 22/11

Burnley FC Logo               Brighton & Hove Albion Logo

Vi har sällan speltips från Bundesliga och spelar inte kortlinan så ofta. Därför kanske Spelbloggare.se’s speltips på matchen mellan Ingolstadt och Darmstadt 98 kan vara speciellt intressant.

Burnley har just nu en svit på 7 matcher där man vunnit 5 och är obesegrade. Man ligger på femte plats i tabellen med poängen från denna hängmatch kvar att spela om. Vinner man kommer man gå in i omgång 18 på en andraplats, vilket skulle innebära direktkvalificering vid slutet av säsongen. Motståndet har en ännu finare svit då man lyckats med bedriften att gå obesegrade genom 16 omgångar i Championship.

Man kan inte vifta bort Brighton & Hove Albions insats. Det är väldigt starkt att inte förlora på 16 omgångar. Hull City, Derby och Burnley har alla hunnit förlora 2 gånger var redan. Med det sagt kan vi tycka man haft lite stolpe in samtidigt som man bara mött 1 av de 5 topplagen i tabellen så långt. Ser vi till botten av tabellen har man mött 8 av 9. Burnley har haft ett något tuffare schema. Samtidigt har Burnley här hemmaplan och man ligger tvåa i formtabellen med resultatraden 4-2-0 och 9-3 i målskillnad.

Vi gillar Chris Hughton och att det är en frisk fläkt att Brighton & Hove Albion är med uppe i toppen och utmanar men här tar det nog slut. Burnley är ett bättre lag, har hemmaplan, får mål från fler positioner samtidigt som man har ett giftigt anfallspar på topp i Andre Gray (8 mål) och Sam Vokes (3 mål). Oddsen är på väg nedåt och vi förvånas över att Bet365 står kvar på höga 2,55 och rekar därför Burnleyseger.

Speltips: Burnley vinner till oddset 2,55
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*