Speltips 22/10: Liverpool – Rubin Kazan

Match: Liverpool – Rubin Kazan
Marknad: Över/under
Spelstopp: 21:05 – Torsdag 22/10

Liverpool FC Logo               Rubin Kazan

Liverpools spelare sprang något mer än vanligt i helgens ligamatch mot Tottenham men mycket mer än så uträttade man inte och får se sig nöjda med ett oavgjort resultat, 0-0. Klopp sa efter matchen att insatsen var något han kunde jobba utifrån. Nu är dock truppen otroligt skadedrabbad och man kan nog därför inte räkna med någon urladdning i kvällens match i Europa League mot Rubin Kazan.

Man saknar Henderson, Flanagan, Firmino, Benteke, Ings, Gomez och Rossiter. Sturridge är osäker om han kan spela och kommer därför säkerligen inte riskeras här i onödan. Det finns givetvis en plats till Champions League att hämta via en seger i Europa League men vägen är lång och som det är nu måste man fokusera på ligan i första hand, utan att lägga sig på något vis i Europa. Origi kommer säkert starta på topp. Om Coutinho vilas är man inte direkt skrämmande framåt med Origi, Lallana, Ibe och Milner.

6 av Liverpools 7 senaste matcher i alla tävlingar har gått under 2,5 mål. Motsvarande siffra för dagens ryska motstånd Rubin Kazan är 3 av de 7 senaste matcherna under 2,5 mål. Man har och är dock försiktigare i Europa League där 10 av de 12 senaste matcherna gått under. För Liverpools del har 6 av de 7 senaste matcherna i Europa League gått under.

Rubin Kazan är obesegrade i 19 av sina 21 senaste matcher i Europa League och kommer till England med en skadefri trupp. Varför man får så fina odds som Pinnacle erbjuder på underspelet förstår vi inte och laddar därmed en nätt liten summa.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,880
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*