Speltips 22/1: Sporting Gijon – Real Sociedad

Match: Sporting Gijon – Real Sociedad
Marknad: Över/under – La Liga
Spelstopp: 20:30 – Fredag 22/1

Sporting Gijon               Real Sociedad Logo

Det här blir tredje gången under januari månad vi rekar ett speltips där Sporting Gijon är inblandade. Så långt är vi 2/2 till odds en bra bit över dubbla pengarna. Något liknande har vi att bjuda på idag när Sporting Gijon tar emot Real Sociedad i La Liga. Efter ett par riktigt tuffa bortamatcher mot Villareal (2-0) och Real Madrid (5-1) är det dags att försöka börja plocka poäng igen. Trots det prekära läget som nästjumbo i tabellen är detta en hängmatch som gör att man klättrar 2 placeringar och upp på säker mark om man vinner. Man hade faktiskt något som kunde liknas vid en form för några veckor sen då det äntligen lossnade med målskyttet. Detta var också något man hade problem med i andraligan förra året, trots att man tog steget upp via direktkvalificering.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Real Sociedad är nu obesegrade i 3 raka matcher och man är för tillfället borta från den direkta bottenstriden. Detta trots att man har en del skador av betydelse, inte minst på Agirretxe (12 mål) och Zurutuza (3 assist) som båda varit lysande. Carlos Martinez på högerbacken är också skadad inför den här matchen. Trots en del skadeproblem har man ändå levererat och lyckats göra mål framåt i sina senaste 4 matcher.

Vår känsla är att det kommer bli några mål här. Vi ska inte gå in på några scorecast-spel här men efter några tuffa matcher ser vi hur supertalangen Halilovic kan få utrymme att glänsa igen för hemmalaget. I Agirretxes frånvaro hos gästerna har brasilianske Jonathas klivit fram och tagit chansen med bland annat 2 mål hemma mot Valencia för ett par veckor sen. 4 av de 5 senaste hemmamatcherna för Sporting Gijon har gått över 2,5 mål och det samma gäller för Sociedads senaste 5 bortamatcher.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,16
Spelbolag: 24hBet – Komplett spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*