Speltips 2/2: Washington Wizards – Charlotte Hornets

Match: Washington Wizards – Charlotte Hornets
Marknad: Spread
Speltips: Washington (-4,5)
Odds: 1,57
Spelstopp: 01:05 – Tisdag 3/2
Spelbolag: Bet365.com

Washington Wizards Logo   (34-12, 20-5 hemma)            Charlotte Hornets Logo(23-23, 10-16 borta)
Washington kommer in med 2 raka förluster hemma men båda har varit i extratid mot Oklahoma och Toronto i bra form. Det är osäkert om John Wall kan spela då han spelade med migrän senast och inte visste hur det skulle kännas idag. Wall lider av ljuskänslighet men har inte missat någon av de senaste 180 matcherna. Utan Wall backar vi inte dagens spel efterom vi tror Washington kommer sakna hans 17.4 poäng och 10.2 assist alldeles för mycket. Han är också den som styr och driver på laget.

Charlotte kommer in med 7 segarar på 10 senaste och har i januari seriens bästa försvar som släpper till 89.4 poäng per match. Man saknar dock viktiga Kemba Walker som är borta i 6 veckor. Han har missat 5 matcher i vilka man faktiskt vunnit 4 men det är inte troligt att laget kommer kunna kompensera för Walker hur länge som helst. Det här är lagen sförsta möte den här säsongen.

Speltipset idag baseras på att John Wall spelar så vänta till matchstart med att lägga spelet och undvik om han vilar. Annars tror vi Washington har tillräckligt med kvalite för att täcka poängen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*