Speltips 2/2: New Orleans Pelicans – Atlanta Hawks

Match: New Orleans Pelicans – Atlanta Hawks
Marknad: Spread
Speltips: Atlanta (-3,5)
Odds: 2,0
Spelstopp: 02:05 – Tisdag 3/2
Spelbolag: Pinnaclesports.com

New Orleans Pelicans Logo   (25-22, 16-6 hemma)            Atlanta Hawks Logo(40-8, 17-5 borta)
New Orleans är ett dugligt lag hemma som borde kunna orsaka en del problem men känns ändå ett par storlekar för små här. En skadad Anthony Davis missade senaste matchen och är listad day to day i natt. Utan honom ser vi chanserna nära noll för Pelicans.

När man tittar på dagens spread känns det som det var värde oavsett vilket lag Atlanta mötte. Att få endast 3.5 poäng för att ligans hetaste lag ska fortsätta sin svit till 20 raka matcher känns väldigt generöst. Man skrev också en bit historia senast som det första laget som gick en kalendermånad 17-0. Man har nu chansen att tangera den fjärde längsta vinstraden i historien om man vinner i natt även om det är en bit till det ultimata rekordet på 33 matcher som Lakers fixade 71-72. Atlanta har 3 spelare skadade men inga nyckelspelare och man spelar med ett bra djup i rotationen hur som helst så det bör inte vara några problem.

Oklahoma är ett riktigt bra lag hemma och mot ett poröst Orlando försvar ska man kunna vinna stort. Nattens speltips är på spread vilket är logiskt under förutsättningarna.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*