Speltips 2/2: Malaga håller inte nollan

Match: Malaga – Valencia
Marknad: Team Total Asian
Speltips: Valencia över 1 mål
Odds: 1,840
Spelstopp: 20:45 – Måndag 2/2
Spelbolag: Pinnacle Sports – Lägst marginaler online!

Valencia Logo               Malaga Logo

Malaga hade en bra höstsäsong men har nu tappat i striden om europaplatser och åkt ut ur cupen efter 6 raka matcher utan seger. Det har bara blivit ett mål framåt senaste 4 matcherna och då jag sett båda de senaste matcherna mot Athletic Bilbao så skapade de egentligen inget eget spel. Försvarsmässigt är dom relativt stabila med 21 insläppta mål på 20 matcher och bara 7 insläppta på 10 hemmamatcher. Vid fem tillfällen har de hållit nollan på hemmaplan men fyra av dessa var i de fem första omgångarna och mot tre förmodade bottenlag. Sen dess har de hållit nollan en gång, släppt in 1 mål två gånger och minst 2 mål två gånger. Minst 2 mål har de släppt in tidigare mot Real Madrid och nu senast i januari mot bottenlaget Almeira. En vikande trend med andra ord och än har de inte mött Atletico Madrid, Valencia och Sevilla på hemmaplan.

Valencia har en något stabilare form med 4 segrar de senaste 6 matcherna och en femteplats i tabellen, med häng på topplagen och Champions League vid seger. Hemmaspelet är deras styrka med 9-1-1 och 2,36 mål framåt i snitt på elva matcher, att jämföra med 3-4-2 på bortaplan och 1,33 mål framåt. Allt som oftast görs det ett mål framåt på bortaplan då de bara blivit nollade en gång och gjort över 2 mål vid två tillfällen. Positivt är att det gjorts 3 mål två gånger om senaste matcherna med fyra olika målskyttar.

Vi spelar att Valencia gör över 1 mål i dagens match mot ett formsvagt Malaga till fina 1,840 hos Pinnacle. Insatsen återbetalas om de bara skulle lyckas göra ett mål. Spelet känns väldigt tryggt då vi finner det osannolikt att Malaga skulle hålla nollan.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*