Speltips 21/6: Tjeckien – Turkiet

Match: Tjeckien – Turkiet
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 21:00 – Tisdag 21/6

Tjeckien Logo              
Tjeckien har bara en poäng efter två matcher och Turkiet har ännu inte tagit någon poäng i EM. Nu möts de i sista omgången av gruppspelet och båda lagen har än så länge teoretiska chanser att gå vidare.

Tjeckien behöver vinna matchen för att slutspel ska vara aktuellt. Om man tar 3 poäng samtidigt som Kroatien förlorar så har man chans att ta andraplatsen i grupp D. Men oavsett vad som händer i Kroatiens gupp ska man ha en god chans att gå vidare som en av de 4 bästa treorna så länge man vinner (och inte drar på sig för många kort). Tjeckien såg ut att skrälla i första matchen när de höll 0-0 mot Spanien fram till slutminuterna, men orkade inte hela vägen utan släppte in ett sent 0-1 mål. Mot Kroatien såg de istället helt uträknade ut efter en timmes spel, när de låg under 0-2. En stark slutforcering gav dock 2 mål och en poäng. De blev dock en dyrköpt seger, då veteranen Rosický skadade sig i slutet av matchen och missar resten av EM.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Turkiet har haft en tung start på EM. 0-1 i första matchen följde upp med 0-3 mot Spanien i de andra matchen och med 0 poäng och -4 i målskillnad inför sista omgången krävs det att man vinner med minst 2 mål mot Tjeckien för att ha någon liten chans att gå vidare från gruppspelet. Det kommer alltså att krävas minst 2 mål av Turkiet för att de ska kunna gå vidare och då behöver offensiven bli betydligt bättre än vad de visat upp än så länge.

Vi förväntar oss en defensiv inledning av båda lagen, då ett tidigt baklängesmål skulle bli ödesstigert för båda lagen. Men ju längre matchen går så kommer det att bli allt mer anfallsfotboll och där håller vi Tjeckien som det starkare laget. Vi tror att Tjeckien till slut får hål på Turkiet och sedan kan de nog göra ett till av bara farten när Turkiet satsar ännu mer offensivt.

Speltips: Tjeckien vinner till oddset 2,40
Spelbolag: LeoVegas – bäst på mobilspel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*