Speltips 21/6: Nordirland – Tyskland

Match: Nordirland – Tyskland
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 18:00 – Tisdag 21/6

Nordirland Logo               Tyskland

Efter att ha kallat Nordirland för slagpåse vid ett par tillfällen måste man värdera deras chanser på nytt när man nu ska ta sig an regerande världsmästarna Tyskland. Man förlorade med 1-0 mot Polen i premiärmatchen för att senast chocka de flesta genom att slå Ukraina med 2-0. Man står därmed på 3 poäng, 1 poäng bakom både Tyskland och Polen, när man nu ska försöka kriga till sig åtminstone ett oavgjort resultat mot Tyskland. Det kommer handla om att hålla tätt bakåt för att framför allt försöka utnyttja de fasta situationerna. Frågan är om man tror Tyskland kommer få hål på Nordirland eller inte.

Inställningen hos nordirländarna var det inget fel på när man mötte Polen men 1-0 var verkligen i underkant sett till hur matchen såg ut. Mot Ukraina pressade man högre och var minst lika bra som Ukraina även om man hade betydligt mindre boll.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Tyskland toppar gruppen på bättre målskillnad än Polen just nu men med 4 inspelade poäng så långt riskerar man att hamna på tredjeplats i gruppen vid en eventuell förlust. Möjligt att man roterar spelare på någon position här. Vi ser dock inte att man ska riskera något genom att underskatta motståndet och oavsett vilken elva som ställs på plan kommer man vara slagkraftiga framåt. Spelet har sett bra ut och mot både Polen och Ukraina vågade man slå djupledsbollar på markerade spelare som vände upp. Det kommer inte vara annorlunda idag och Nordirlands försvar kommer få det tufft att hänga med. När man väl gör första målet måste Nordirland gå för en kvittering och då kan det fort rinna iväg. Faktiskt så ser vi att det kan rinna iväg även om Nordirland skulle bestämma sig för att en 1-0 förlust är OK i det här läget.

Vi går emot Nordirland för tredje gången och spelar Tyskland(-1,5) med asian handicap. 2,14 gånger pengarna hos Pinnacle Sports tycker vi är riktigt bra då Tyskland har allt som krävs framåt och borde ha styrkan i luften för ta hand om Nordirlands fasta situationer. Att kalla Nordirland för slagpåse har varit att ta i, men här ska de inte ha något att sätta emot.

Speltips: Tyskland(-1,5) AH vinner till oddset 2,14
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*