Speltips 21/4: Sverige – Ryssland

Match: Sverige – Ryssland
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 19:30 – Torsdag 21/4

              
Landslagen fortsätter matchandet för att hitta rätt spelare till Hockey VM-trupperna. Den här veckan möts Sverige och Ryssland i två matcher där de första NHL-förstärkningarna har anlänt.

För Sveriges del så har man förstärkt laget en hel del jämfört med matcherna mot Tyskland. Man har fått in en riktigt stark trio anfallare i Mikael Backlund, Alexander Wennberg och Linus Omark samt dessutom förstärkt med målvakten Jacob Markström och backen Adam Larsson. Det är 5 spelare som även bör vara så gott som klara för VM-truppen. Men det är fortfarande så att truppen innehåller en hel del namn som inte borde vara i närheten av en VM-trupp. Den kommer att kompletteras med en handfull spelare från SM-finallagen Skeelefteå och Frölunda samt att man letar med ljus och lykta efter ytterligare förstärkningar från NHL.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Ryssland har fått in 7 NHL-spelare efter matcherna mot Slovakien och det största av dem är antagligen Semyon Varlamov, som bör vara förstemålvakt i VM om inget oförutsett inträffar. Bland utespelarna är det dock inte samma spets som Sverige fått in från NHL, men det ger truppen en högre kvalitet. Det ryska laget har redan rensat bort alla spelare som är där som utfyllnad eller för att se och lära, bortsett från målvakten Igor Shestyorkin. Utespelarna som är kvar nu är där för att försöka ta en plats i VM-laget. Konkurrensen kommer även att bli hårdare nu när slutspelet i KHL är över och spelare från finallagen kan ansluta efter matcherna mot Sverige, så det här kan vara sista chansen för en del av spelarna.

Vi bedömer att Sverige kan ställa en marginellt bättre förstafemma på isen jämfört med Ryssland, överlag har man också mer offensiva backar. Men i övrigt väger det över till Rysslands fördel, som har en bättre målvakt i Varlamov och som kan ställa 3 relativt jämna backpar och 4 bra kedjor på isen. Bredden där gör att vi håller Ryssland som mindre favorit i matchen, så när det går att hitta 2,05 på moneyline så slår vi till.

Speltips: Ryssland vinner till oddset 2,05
Spelbolag: Bet365 – störst på livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*