Speltips 21/2: Wolverhampton – Rotherham

Match: Wolverhampton – Rotherham

Marknad: Vinnare
Speltips: Wolverhampton
Odds: 2,00
Spelstopp: 16:00 – Lördag 21/2
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus!

Wolverhampton Wanderers Logo               Rotherham United Logo
Wolverhampton är en av klubbarna med Premier League ambitioner och man sitter just nu 5 poäng från play off på en 8e plats i serien. Det har endast blivit en vinst på senaste 5 men hemma är man oftast bra och förlusten hemma mot Reading var den första hemma på 5 matcher. Det är viktigt för Wolves att hitta formen innan avståndet upp blir för långt. Kenny Jackett räknar med att kunna starta samma 11 spelare som senast mot Norwich (0-2) eftersom inga nya skador eller avstängningar tillkommit. Bakary Sako ser ut att starta på topp trots 14 matcher utan mål.

Rotherham har endast vunnit 1 av de senaste 14 bortamatcherna, det var 20e december så det är tydligt att de flesta poängen kommer hemma. Senast fick man 3-3 mot Derby vilket är väldigt starkt men det var självklart på hemmaplan. Rotherham har endast 3 poäng på hela säsongen på bortaplan mot lag från den övre halvan. Kaptenen Craig Morgan är tillbaka efter sjukdom och kan komma in istället för Kirk Broadfoot. Man har dock Matt Derbyshire på topp som håller helt ok klass på den här nivån.

Det är dags för Wolves att visa sina ambitioner och börja ta fler poäng. Här ska man kunna vinna mot ett bortasvagt Rotherham.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*