Speltips 21/2: Schalke 04 – Stuttgart

Match: Schalke 04 – Stuttgart
Marknad: Draw No Bet
Spelstopp: 17:30 – Söndag 21/2

Schalke 04              
Så sent som i torsdags rekade vi seger för Schalke 04, men mot Schaktar Donetsk i Europa League blev det bara pengarna tillbaka. Nu är det match mot Stuttgart i Bundesliga innan det är dags för returmötet i Europa League.

Mot Schaktar vilade Schalke Huntelaar och han kom bara in 5 minuter på slutet, när Schalke jagade mål med en man mer. När man möter Stuttgart är det sagt att han är tillbaka i startelvan. I övrigt mönstrade man dock ordinarie manskap mot Shakhtar, memn lyckades inte få in något mål trots att man ficjk avsluta matchen med en man mer på plan. Till söndagens match saknas viktiga mittfältaren Max Meyer, vilket blir ett avbräck för offensiven.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Stuttgarts del pekar dock formen spikrakt uppåt. Efter en svag start under hösten så avslutade man 2015 med en seger och sedan serien startade upp igen efter uppehållet har man fortsatt på samma spår med ytterligare 4 segrar. Med 5 segrar på rad och 7 matcher utan förlust i ligan så är man dessutom Bundesligas formstarkaste lag. I tillägg till det får man dessutom tillbaka viktiga anfallaren Didavi, som missat de senaste 2 seriematcherna på grund av avstängning.

Schalke hålls som favoriter i den här matchen, men med tanke på förlusten mot Mainz i senaste omgången och att man trots allt har resan till Ukraina i benen så tror vi att det kan bli en skräll här. Ett formstarkt Stuttgart ska ha goda chanser att få med sig 3 poäng från det här mötet. Vi går dock på Draw No Bet marknaden igen och hittar där riktigt fina 2,37 gånger pengarna på 24hbet. Det känns som solklart spelvärde.

Speltips: Stuttgart Draw No Bet till oddset 2,37
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*