Speltips 21/12: New Orleans Saints – Detroit Lions

Match: New Orleans Saints – Detroit Lions
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 02:30 – Tisdag 22/12

New Orleans Saints Logo               Detroit Lions Logo
Förra veckan försvann Detroit Lions chans att nå slutspelet, efter förlusten mot St. Louis. Den här veckan eliminerades New Orleans Saints innan de ens hunnit spela. I och med Seattles seger över Cleveland under söndagskvällen står det klart att även New Orleans missat slutspelet. Därmed försvinner alla moment av extra motivation på grund av chans att nå slutspelet i matchen som spelas natten till tisdag.

New Orleans lyckades bryta den svit på 4 raka förluster de hade förra veckan, när de besegrade Tampa Bay Buccaneers. Deras problem är dock att deras springspel tappat en dimension sedan Mark Ingram fick kasta in handuken tidigare under December och ge upp säsongen på grund av skada. Det gör att de blir ännu mer en-dimensionella än tidigare och beroende av Drew Brees passningar. Frågan är om de kan fortsätta ha ett lika framgångsrikt passnings offense när de inte utgör samma hot på marken? De har ett av ligans bästa pass offense, men de möter här ett av de bättre pass defense i ligan.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Detroit har också klara problem att springa med bollen, men rookien Ameer Abdullah har gjort framdteg under året och här möter han vad som antagligen är ligans sämsta rush defense, som i snitt låter motståndarna springa för 136.1 yards per match. Detroit har även de ett bra pass offense, men lider den här säsongen lite av att Calvin Johnson inte är lika dominant som han varit tidigare. De möter dock ett defense som inte bara är dåliga på att stoppa springspel, utan som är nästan lika dåliga på att stoppa passningar.

När New Orleans fortfarande hade chansen att nå slutspel och en extra motivationsväxel att lägga i så hade de hyfsad chans att kunna vinna den här matchen. När den möjligheten försvann ändras förutsättningarna en del. New Orleans har varit ett väldigt en-dimensionellt lag där defense varken kan stoppa motståndarna på marken eller i luften, istället har man förlitat sig på att deras offense ska göra fler poäng. I den här matchen möter man dock ett Detroit som faktiskt kan få stopp på motståndarnas passningar. Ett Detroit defense som får stopp på en del drives kommer att göra skillnaden i den här matchen, där Matthew Stafford kan få en riktigt roliga kväll mot Saints pass defense. Vi tror att Detroit kommer att vinna och passar på att spela innan oddset på dem sjunker.

Speltips: Detroit Lions vinner till oddset 2,26
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*