Speltips 21/11: Newcastle – Leicester City

Match: Newcastle – Leicester City
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 16:00 – Lördag 21/11

Newcastle United Logo               Leicester City Logo

I vårt stryktipsförslag för vecka 47 har vi Leicester City som spik och ser Swansea som starka favoriter på hemmaplan mot Bournemouth. Spelbloggare.se har ytterligare tankar kring den matchen.

För den positive Newcastle-supportern kan man hävda att det finns guldkorn att plocka med sig från var och en av de senaste 4 matcherna. I senaste matchen på bortaplan mot Bournemouth skulle det guldkornet kunna vara hjärta, då man försvarade sig tappert hela matchen och lyckades åka tillbaka från sydkusten med 3 poäng i bagaget efter ett sällsynt anfall och ett vackert avslut av Perez. Robbie Elliot blev man of the match och man kan inte vara annat än nöjd när man bara haft 32% av bollinnehavet, 16-0 i hörnor mot sig och 6-1 i skott på mål. Det påminde om 1-0 segern borta mot Tottenham för ganska exakt 2 år sen då Krul storspelade.

Leicester ligger för tillfället trea i tabellen, ett poäng efter Arsenal och City. Vi tror inte Newcastle kommit samman som ett lag och att försvarsspelet helt plötsligt sitter för att man hade bondtur en match. Vi gillar Coloccini med hans graciösa brytningar och bollhavande. Här är vi dock mer eller mindre övertygade om att framför allt Coloccini kommer få bekänna färg ordentligt mot ett blixtsnabbt Leicester, både centralt och från kanterna. Vardy är inte ensam om att göra mål för Leicester men det ska bli intressant att se om han kan tangera Ruud van Nistelrooys rekord på mål i 10 raka matcher.

Med Sissoko och Wijnaldum i form kan kanske Newcastle matcha antal mål en bra dag. I vårt tyckte är Leicester klasser bättre just nu och vi kan se framför oss redan nu hur jobbigt Coloccini kommer få det. Om analysen är korrekt återstår att se. Till oddset 2,55 hos ComeOn hugger vi den raka tvåan.

Speltips: Leicester vinner till oddset 2,55
Spelbolag: ComeOn – Nätets högsta bonus (3000kr)!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*