Speltips 21/11: Juventus – AC Milan

Match: Juventus – AC Milan
Marknad: Antal mål – Goal LineVad betyder Goal Line?
Spelstopp: 20:45 – Lördag 21/11

Juventus Logo               AC Milan Logo

Juventus ligger på sjunde plats i tabellen efter en dålig start i ligaspelet. Vi imponerades inte av hur laget presterade mot varken Torino då man vann 2-1 efter mål i sista sekunden, eller mot Borussia Mönchengladbach i Champions League då man stal med sig 1 poäng trots spel med en man mindre i nästan en halvlek. Det vi tog med oss var dock hur effektiva man var på de få chanser man hade. Kanske kan dessa två resultaten gjort något med laget för senast mot Empoli såg man riktigt bra ut när man vann på bortaplan med 3-1.

AC Milan ligger platsen över Juventus i tabellen och har spelat relativt bra med tanke på hur många skador man har på förhandstippade nyckelspelare, bland andra Menez och Balotelli. Man är obesegrade i 4 raka matcher där segern med 3-1 borta mot Lazio imponerade mest. Det finns såpass mycket kvalitet i laget att man definitivt inte är den slagpåse man varit de senaste två säsongerna och man har nog större möjligheter att knäppa Juventus på fingrarna här än vad många tror.

Vi tycker det är svårt att sia om utgången i den här matchen men det känns som att det kan bli en öppen sådan, speciellt efter att första målet gjorts. Dybala och Mandzukic har båda hittat målet nyligen för Juventus och för Milan är Bonaventura tillbaka i frontlinjen efter sin 3 matchers avstängning. Det finns också såpass många skador och skavanker i Juventus backlinje att man kan komma tvingas spela en 3-backslinje. Sammantaget tycker vi därför överspelet lockar på denna härliga kvällsmatch.

Speltips: Över 2,25 mål till oddset 1,925
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*