Speltips 21/10: Manchester City – Sevilla

Match: Manchester City – Sevilla
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 21/10

Manchester City Logo               Sevilla Logo

För mig är torsdagens största match den mellan Manchester City och Sevilla. Trots att Manchesterlaget leder Premier League och har öst in mål på sistone kommer den här matchen olägligt. Man har mycket att förlora och pressen på sig, då man spelar på hemmaplan och resultatraden är helt lik Sevillas efter att man förlorat mot Juventus och slagit Borussia Mönchengladbach. Sevilla börjar läka ihop medan City har en lång rad skador på viktiga spelare.

Bakåt saknar man Clichy och Mangala. Kompany är dock tillbaka från skada och backlinjen ser helt OK ut med sin kapten och Otamendi flankerade av en duo vald mellan Kolarov (osäker), Zabaleta och Sagna. Framåt ser det dock ännu värre ut då Aguero, som gjorde 5 mål mot Newcastle för ett par veckor sen, skadat sig under landslagsuppehållet. Man saknar också ett gäng kreatörer från mittfältet i Silva, Nasri och Delph.

Sterling och Bony gjorde det sist mot Bournemouth men motståndet är ett annat i kväll. Sevilla har inlett säsongen riktigt svagt men börjar nu få tillbaka en del viktiga spelare från skador och det har visat sig också resultatmässigt. Man är obesegrade i sina tre senaste ligamatcher där man slagit Barcelona (2-1) och Rayo Vallecano (3-2), samt kryssat borta mot Eibar (1-1). Vid ett oavgjort resultat här behåller man andraplatsen i gruppen, före City.

Det står väldigt mycket på spel här och vi tror inte på någon målfest. City gjorde förvisso 5 mål mot Bournemouth i helgen men det kommer bli betydligt tuffare mot Sevilla utan sina absoluta klasspelare. Oavsett hur första målet faller borde det här inte utveckla sig till hawaii-fotboll och vi tycker det finns kanonvärde i underspelet.

Speltips: Under 3 mål till oddset 1,85
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100kr, spela med 500kr!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*