Speltips 21/1: Golden State Warriors – Houston Rockets

Match: Golden State Warriors – Houston Rockets
Marknad: Spread
Utfall: Golden State(-7,5)
Odds: 1,884
Spelstopp: 04:35 – Torsdag 22/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Golden State Warriors Logo               Houston Rockets Logo

När vi först tog en titt på den här matchen så blev det ett spontant oj! En spread som ligger på 7,5 trots att Golden State (33-6, 18-1 hemma) faktiskt slog Houston (29-13, 14-6 borta) så sent som i lördags på bortaplan med 25 poäng. Warriors dynamiska duo Curry och Thompson snittar 45 poäng tillsammans för säsongen och det är få som skulle säga emot när man kallar dem den bästa offensiva guard duon genom tiderna. Warriors krossade Denver i måndags med 122-79 och det var mer som en lätt träning. Thompson behövde endast spela 23 minuter och Curry 25 så båda kommer ordentligt vilade.

Houston är inget dåligt lag och kommer in med 7 segrar på de 10 senaste. Med spelare som James Harden och Dwight Howard ska man vara med och slåss i toppen. Harden sköt dock 4 av 12 i förlusten mot warriors och slutade  med 12 poäng. Han ryckte upp sig mot Indiana och hade 45 poäng i måndags men det är ganska många som har karriär dagar mot Indiana just nu. Dwight Howard missade första 2 mötena den här säsongen men var tillbaka i lördags och bidrog med 23 poäng och 10 returer, dock blev slutresultatet värre än utan honom. Howard är ett stort ego som bara dyker upp när han är på rätt humör vilket är långt ifrån alltid. Houston kommer behöva honom från hans bästa sida om man ska ha chans.

Vi tror Golden State vinner och vann man med 25 i lördags så bör man täcka 7,5. När Warriors vinner kan det också ofta rinna iväg så den som önskar högre odds kan höja sin spread. Vi tycker det finns värde upp till 12-13 poäng här.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*