Speltips 2/1: Manchester United – Swansea

Match: Manchester United – Swansea
Marknad: Asian HandicapIntroduktion till AH!
Spelstopp: 16:00 – Lördag 2/1

Manchester United Logo               Swansea City Logo

Manchester United var ett mycket bättre än lag än det man varit senaste tiden, när man spelade 0-0 hemma mot Chelsea för 5 dagar sen. Det var inte så att man såg exceptionellt bra ut, men innan dess hade man ju förlorat 3 raka matcher i ligaspelet och det i form av mediokert motstånd. Det var Bournemouth, Norwich och Stoke som vann i tur och ordning. Exakt vad det var som gjorde att man såg bättre ut är svårt att sätta fingret på. Vi menar dock att det här inte var vändningen för Louis van Gaal och att Manchester United sannolikt kommer fortsätta prestera ungefär som man gjort senaste tiden. Frågan är om inte Van Gaals hans öde i klubben redan är avgjort oavsett hur den här matchen slutar och då ska det bli intressant att se om en ny manager kan få ut så mycket mer av den trupp som finns till förfogande. Man har nu alltså fått stryk i 4 av sina 5 senaste tävlingsmatcher och man har inte vunnit någon av sina senaste 8 matcher.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Motståndet som United förlorat mot på sistone är inte bättre än Swansea på pappret. Det Walesiska laget hade en fin inledning på säsogen men fick snart se sig spela 13 raka tävlingsmatcher med bara 1 seger och det mot den överlägsna tabelljumbon Aston Villa efter en sen vändning. Monk fick sparken och kvar vid rodret blev Alan Curtis tills vidare. Kanske kan det vara aktuellt att hålla kvar vid Curtis säsongen ut om han fortsätter få laget att prestera. Man har nu spelat 3 raka matcher utan att förlora och i samtliga dessa matcher har man hållit nollan vilket bådar gott inför fortsättningen. 20-årige Matt Grimes tog över efter en skadad Fernandez i mittförsvaret senast och möjligtvis kan han få chansen igen trots att Fernandez är tillbaka. Nu såg förvisso United något bättre ut sist men oavsett hur Swanseas backlinje komponeras känns det som att man ska ha bra koll på vad United har att komma med. De har inget emot att stångas med en Fellaini eller Rooney och när man nu flyttat ut Martial på en kant är kanske det farligaste hotet borta.

För oss är detta två lag med mötande formkurvor där United gjorts till alldeles för stora favoriter. Båda försvaren kan fungera en bra dag och sannolikt får vi inte se en målfest här. Swansea har haft lite stolpe ut framåt seanste tiden men sett vasssa ut, så ett asiatiskt handikapp på +1 och +1½ ska räcka långt. Swansea har också slagit United i 3 raka matcher och 4 av de 5 senaste.

Speltips: Swansea(+1,25) vinner till oddset 1,709
Spelbolag: Pinnacle Sports – En favorit med högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*