Speltips 20/9: IFK Norrköping – GIF Sundsvall

Match: IFK Norrköping – GIF Sundsvall
Marknad: Asin Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Speltips: Sundsvall +1.5
Odds: 1.75
Spelstopp: 17:30 – Söndag 20/9
Spelbolag: 24hbet

              
Det spelas även italiensk fotboll under söndgen, spelbloggare.se har ett speltips för matchen Napoli – Lazio.

IFK Norrköping tar emot GIF Sundsvall på Nya Parken under söndagen. För Norrköping är det en möjlighet att haka på i guldstriden och Sundsvall ska i princip vara klara för Allsvernskan 2016 vid seger.

Norrköping är en av de stor överrskningarna den här säsongen, kanske den största io Allsvenskan. Man är med i toppen, mycket tack vare en bra period där man under de senaste 19 matcherna i Allsvenskan enbart förlorat en match. De senaste 5 matcherna har slutat med 4 segrear och en oavgjord.

Sundsvall inledde knackigt, men har spelat upp sig och på de senaste 6 matcherna har man 4 segrar. Man har även vunnit sina 2 senaste bortamatcher. Även de får anses h hyfsad form, även om de inte har lika heta anfallare.

Norrköping är favoriter i den här matchen, men frågan är om de inte blivit lite väl stora favoriter? För det har visat sig att Norrköping har haft svårt att stänga matcher där de haft ledningen med 2 mål, eller mer. Av de 11 senaste segrarna i serien så har 8 varit med uddamålet. Med det i åtanke så tycker vi att det finns värde i +1.5 linjen för Sundsvall när 24hbet erbjuder 1,75 gånger pengarna. Sundsvall kan alltså förlora med det uddamål som IFK Norrköping vanligtvis vinner med och spelet sitter ändå.

Speltips: Sundsvall +1.5 till oddset 1,75 på 24hbet.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*