Speltips 20/6: Ryssland – Wales

Match: Ryssland – Wales
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 21:00 – Måndag 20/6

Ryssland Logo               Wales Logo
Ryssland och Wales hade olika erfarenheter av sena mål mot England. Ryssland räddade en poäng på tilläggstid med ett 1-1 mål medan Wales förlorade en poäng när England fick in sitt 2-1 mål. Nu möts lagen i sista omgången av gruppspelet.

För Rysslands del är uppgiften klar, man måste vinna mot Wales för att ta sig vidare. Wales däremot ska kunna ta sig vidare genom ett kryss och hade kanske till och med kunnat knipa en av platserna för bästa treorna med ebart 3 poäng, men en förlust mot Ryssland gör att de riskerar att hamna på fjärde plats i gruppen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Ryssland har kommit tillbaka efter sena mål, men det känns inte som de varit speciellt nära att vinna någon av de två första matcherna. Här måste de dock saatsa framåt från start och det bör passa Wales perfekt. Wales spel bygger på att täppa till bakåt och göra snabba kontringar när de vinner boll. Tack vare Bale kommer de att få en del möjligheter där han spriger ifrån sin back och kan komma i friläge eller servera en lagkamrat i bra läge. Bale är även ett farligt vapen vid frisparkar strax utanför staffområdet, så det gäller att de ryska backarna ser upp i duellerna.

När vi analyserat den här matchen ser vi en matchbild där Ryssland har mer bollinnehav, men inte skapar någa farliga lägen och där Wales lyckas kontra in ett mål. Släpper Ryssland in ett mål så är det också risk att de mer eller mindre ger upp och att Wales får ytterligare några billiga mål.

Speltips: Wales vinner till oddset 3,10
Spelbolag: LeoVegas – bäst på mobilspel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*