Speltips 20/2: Espanyol – Deportivo La Coruna

Match: Espanyol – Deportivo La Coruna
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 18:15 – Lördag 20/2

Espanyol Logo               Deportivo La Coruna Logo

Vi höll Espanyol som favoriter hemma mot ett skadedrabbat Real Sociedad för ett par omgångar. Man låg under med 0-2 redan efter 8 minuter och en bedrövlig form redan då förstärktes av att matchen slutade 0-5 för att senast förlora åter igen, mot Valencia, med 2-1. Nu har man släppt in 18 mål i sina senaste 5 ligamatcher och med 2 inspelade poäng senaste 8 omgångarna har man nedflyttningsform för tillfället. Än så länge håller man sig på rätt sida strecket men marginalen är bara 1 poäng för tillfället.

Man har också lite problem med att göra mål framåt. Caicedo har inte gjort mål på 4 matcher och lagets nästbäste målskytt i form av Hernan Perez är högst tveksam till spel då han är på väg tillbaka från skada. Det är inte han man förlitat sig på tidigare under säsongen men 21-årige Mamadou Sylla som fick chansen från start senast, fick utgå med skada bara efter några minuter.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Deportivo La Coruna vann motsvarande möte på hemmaplan med klara 3-0 och man hoppas antagligen att man ska kunna få med sig något liknande här. Man har inga problem att göra mål framåt men man har haft förtvivlat svårt att stänga matcher på sistone, vilket resulterat i 5 raka oavgjorda resultat. Alla har varit mot lag från längre ner i tabellen och i de allra flesta tillfällen skulle en neutral åskådare hävda att Deportivo varit värda segern.

Vi satsar på att tur och otur jämnar ut sig för Deportivo och att man nu äntligen lyckas konvertera sina chanser. För oss är det felaktigt att i det här läget hålla Espanyol som favoriter och spelar därmed på Deportivo med asian handicap 0:0. Det vill alltså säga att vi får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Mobilbet som erbjuder 100kr gratis till nya medlemmar ligger högt på marknaden.

Speltips: Deportivo La Coruna asian 0:0 vinner till oddset 2,15
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS för nya medlemmar!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*