Speltips 20/2: Burnley – Rotherham

Match: Burnley – Rotherham
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 16:00 – Lördag 20/2

Burnley FC Logo               Rotherham United Logo

Burnley är nu obesegrade i 8 raka ligamatcher och eftersom Middlesbrough tappat den form man haft ser det nu ut som man skulle kunna knipa en direktplats till Premier League nästa säsong. Rotherham ska inte vara ett stort hinder på vägen och man är gjorda till ganska stora favoriter, vilket enligt oss är berättigat. Man har inga nya skadebekymmer och på hemmaplan i Championship snittar man 2 mål framåt per match. Senaste 5 matcherna har man 13-1 i målskillnad och gjort 4 mål framåt vid 3 tillfällen. Bristol City och Charlton som befinner sig placeringarna över respektive under Rotherham i tabellen, fick båda stryk med 4-0 nyligen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Bolton och Charlton är de två enda lag som ligger bakom Rotherham i tabellen och därmed under strecket. Man förlorade med 2-1 borta mot Bolton för ett par veckor sedan och veckan där innan fick man stryk hemma mot Charlton med 1-4. Värdefulla poäng förlorade och med 6 omgångar sen senaste segern och 5 poäng upp till säker mark ser det tungt ut. Inför den här matchen har man dessutom Richard Wood och Joe Mattock avstängda. Båda är försvarare med Mattock som startspelare på vänsterbacken.

Det är inte mycket som talar för att Rotherham skulle kunna skrälla här, eller ens spela jämnt. Hos Pinnacle Sports får man hela 2,51 på att Burnley vinner med minst 2 bollar och det tycker vi är ett mer spelvärt alternativ än den raka ettan eller evntuellt ett överspel som också ser spelbart ut.

Speltips: Burnley(-1,5) asian vinner till oddset 2,510
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*