Speltips 20/10: Arsenal – Bayern München

Match: Arsenal – Bayern München
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 20/10

Arsenal FC Logo              
För fler speltips till Champions League så har spelbloggare.se ett tips till matchen Porto – Maccabi Tel Aviv.

När Arsenal ter emot Bayer München på Emirates Stadium så är det helt klart den match flest blickar riktas mot under kvällen. Arsenal har fått en tung start i Champions League med två inledande förluster och måste gå för seger ikväll om de vill ta sig vidare till slutspelet.

Bayern München går dock som tåget, så det blir ingen lätt uppgift. Bayern radar för tillfället upp segrar och har samliga 9 matcher de spelat i Bundesliga den här säsongen. I Champions League är de kanske till och med strået vassar, då de ännu inte släppt in något mål på sina två första matcher och själva fått in 8 bollar i motståndarnas mål. Frågan är om inte Robert Lewandowski är i sitt livs bästa målform för närvarande. September och Oktober har varit en enda lång målorgie för honom. Han har spelet 11 tävlingmatcher för Bayern München och Polen under perioden och gjort 19 mål.

Mario Götze kommer att missa matchen för Bayern enligt rapporterna inför och det blir ett avbräck, men lget har gott om bredd och är ett väloljat maskineri. Man har sedan tidigre Ribéry och Robber borta, men har fortsatt mala ner sin motståndare ändå.

 

För Arsenals del har spelet i Premier League varit godkänt och man är med i toppen av serien, 3-0 segern mot Manchester United var ett styrkebesked innn landslagsuppehållet. Men förludter mot både Olympiakos och Dinamo ZAgreb gör att man är riktigt illa ute i Champions League inför de två matcherna mot Bayern München och om man inte vinner en av matcherna kan Olympiakos eller Zagreb skaffa sig ett ointagligt försprång om något av lagen vinner båd deras interna möten. För Arsenals del är det ikväll de måste ta chansen, att åka till Allianz-Arena och försöka vinna är betydligt svårare.

Den matchbilden passar dock Bayern München perfekt. När de spelat mot Wolfsburg och Borussia Dortmund i ligan, som försökt spela mot Bayern och inte bara backat hem för att håla siffrorna nere har det slutat med 5-1 segrar. Så stora borde inte siffrorna bli ikväll, men när vi erbjuds 2,05 gånger pengarna på att Bayern München vinner hos ComeOn så nappar vi direkt.

Speltips: Bayern München vinner till oddset 2,05
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*