Speltips 20/1: Dubbel i nattens NBA

Match: Denver Nuggets – San Antonio Spurs, Miami Heat – Oklahoma City Thunder
Marknad: Vinnare, Dubbel
Utfall: San Antonio och Oklahoma
Odds: 1.694
Spelstopp: 01:35 – Onsdag 21/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Denver Nuggets Logo               San Antonio Spurs Logo                     Miami Heat Logo               Oklahoma City Thunder Logo

NBA har inatt ett väldigt tunt schema men vi har ändå lyckats hitta ett bra speltips på dagens två matcher. Denver Nuggets (18-23, 12-9 hemma) kommer in efter 3 raka förluster och den senaste var med hela 40 poäng borta mot Golden State. Det borde bli en liten reaktion till det idag och en uppryckning är att vänta. San Antonio (26-16, 11-10 borta) kommer in med 3 raka segrar i ryggen och har fått tillbaka MVP spelaren Kawhi Leonard. När Leonard spelar är Spurs ett helt annat lag och hans skada är enda orsaken att man sitter på 7:e plats i West. San Antonio är dock ofta nöjda med att vinna och vi är inte säkra på att man täcker dagens spread. Det känns som marknaden ligger ganska rätt så vi håller oss till vinnarspelet.

I nattens andra match tar Miami Heat (18-22, 7-12 hemma) emot Oklahoma Thunder (20-20, 8-13 borta). Båda lagen kommer in på en uppsving och har vunnit 3 av de senaste 4. Miami vann på sin roadtrip två tuffa matcher borta mot båda Los Angeles lagen och Oklahoma slog bland annat Golden State som är bästa laget i West. En hel del kommer hänga på om Wade spelar för Miami och på så vis kan avlasta resten av laget. Vi väljer att spela vinnarspel just med osäkerheten runt Wade i åtanke. Normalt sett hade vi varit ganska säkra på att täcka spread eftersom Miami tycker om att förlora med stora siffror när man förlorar mot lagen i West.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*