Speltips 20/1: Celta Vigo – Atletico Madrid

Match: Celta Vigo – Atletico Madrid
Marknad: 1-X-2 – Copa del Rey
Spelstopp: 20:30 – Onsdag 20/1

Celta Vigo Logo               Atletico Madrid Logo
Celta Vigo imponerade stort i början av säsongen när man slog ett Barcelona ur form samt knep två uddamålssegrar på bortaplan mot både Sevilla och Villareal. Efter att ha fått rejält med stryk mot både Valencia (1-5) och Real Madrid (1-3) reste man sig på nytt med 3 segrar och 1 oavgjord match innan man, som det verkar i våra ögon, nu fallit ihop på riktigt. 3 raka förluster i ligaspelet utan att göra mål, varav 2 av matcherna spelades på hemmaplan. En starkt bidragande orsak kan vara att lagets stjärna Nolito skadade sig i mitten av december.

Man har dock cupresultaten mot Cadiz med sig i ryggen och nu senast fick dock John Guidetti chansen från start mot tabelljumbon Levante på hemmaplan och han tog den genom att göra 2 mål innan han byttes ut vid ställningen 3-0 efter 62 spelade minuter. Man hann darra rejält genom att sista halvtimmen hinna släppa till både 3-2 och senare också 4-3. Nu möter man ett Atletico Madrid med Spaniens bästa försvar då man släppt in 8 mål på 20 ligamatcher så långt. Vi vet också att Simeone är en coach som tar cuperna på största allvar.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Atletico Madrid toppar just nu Primera Division 2 poäng före Barcelona, dock med en match mer spelad. Man har vunnit 15 av sina 17 senaste tävlingsmatcher med ett oavgjort resultat (1-1) borta i första cupmatchen mot Rayo Vallecano samt en knapp 1-0 förlust borta mot Malaga i mitten av december, när man fick Gabi utvisad med en dryg halvtimme kvar av matchen. I övrigt krossar man allt motstånd genom att mala sönder sina motståndare. Mer än vid ett par tillfällen har man spräckt nollan med både ett och två mål i matchens avslutande minuter. Atletico har vunnit samtliga sina 3 senaste matcher med total målskillnad 8-0, där 2 av matcherna spelades på bortaplan. En av dessa var faktiskt mot just Celta Vigo i ligespelet, där man vann komfortabelt med 0-2.

Madrid-laget är det klart bättre laget av de två och man tar cupen på största allvar. Att Guidetti kommer ge allt vet vi redan men vi tror att man känner sig slagna på förhand här och vet att det måste fokuseras om i ligan för att behålla den plats i Europa League man har för tillfället. Att man ska kunna göra mer än 1 mål mot Atletico känns övermäktigt och det är vad som antagligen måste till här för att inte förlora.

Speltips: Atletico Madrid vinner till oddset 2,230
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*