Speltips 19/9: Bournemouth – Sunderland

Match: Bournemouth – Sunderland
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Speltips: Sunderland(+1)
Odds: 1,88
Spelstopp: 16:00 – Lördag 19/9
Spelbolag: Bet365 – Streamar över 60,000 evenemang live!

 

AFC Bournemouth Logo                Sunderland FC Logo

Bournemouth tar emot Sunderland på Vitaly Stadium och har faktiskt gjorts till riktigt stora favoriter där chanserna värderas till ungefär 60%, vilket i praktiken motsvarar ett odds strax över 1,60. Bournemouth har så långt spelat med bibehållen karaktär och integritet i sitt spel från Championship förra säsongen, men vi ser inte riktigt varför man ska vara så stora favoriter här. Man har bara vunnit en match och plockat en av sex möjliga poäng på hemmaplan mot på förhand mediokert motstånd. Samtidigt såg Sunderland ut som att de kan ha hittat rätt med sina sena värvningar senast och sett till hela matchen kunde man lika gärna vunnit mot Tottenham.

Younes Kaboul styrde försvaret med järnhand och han har petat Wes Brown åt sidan för att skapa mittbackspar med O’Shea. Defensive mittfältaren M’Vila såg riktigt bra ut både defensivt och offensivt medan framför allt Lens och Defoe skapade en hel del offensivt. Borini och Toivonen är också nya in i laget och de glimtade till med jämna mellanrum. Jack Rodwell gjorde det också bra när han kom in och gjorde det även bra i ligacupen mot Exeter där han stog för 2 av de 6 gjorda målen. Premier Leages äldste manager i Dick Advocaat kan visa att gammal är äldst idag mot unge Eddie Howe. I dag är också dagen att göra det då humöret kan behöva sig en boost innan man möter båda Manchester-lagen i två raka matcher.

Vi tycker Sunderland såg ut som ett helt nytt lag senast mot Tottenham, med Kaboul på planen. Callum Wilson har visat vad han kan i Bournemouth så långt och han kan säkert skapa diverse problem men att en nykomling som ännu inte vunnit på hemmaplan ska ha så stora chanser som 60% att vinna idag är fel. Man fick över 6,00 i odds på den raka tvåan men vi valde idag den säkrare vägen med asian handicap där vi får tillbaka pengarna om Bournemouth skulle vinna med ett mål.

Speltips: Sunderland(+1)

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*