Speltips 19/6: Schweiz – Frankrike

Match: Schweiz – Frankrike
Marknad: Halvlek med flest mål
Spelstopp: 21:00 – Söndag 19/6

Schweiz Logo               Frankrike Logo
De första matcherna i tredje omgången spelas under söndagskvällen. Frankrike och Schweiz ligger etta och tvåa i grupp A och båda lagen bör gå vidare till slutspel. Frankrike har redan säkrat plats i åttondelsfinal och Schweiz bör med sina 4 poäng gå vidare som en av de fyra bästa treorna, även om de missar topp 2 i gruppen.

Frankrike har haft vissa problem i de två inledande matcherna, där man varit stora favoriter, och först sent i matcherna fått in ett segermål. Nu talas det om att de kommer at vila ett par nyckelspelare i matchen mot Schweiz, men de kommer knappast att göra några stora förändringar och de är inriktade på att vinna gruppen. Enn andraplats innebär antagligen en åttondelsfinal mot Tyskland eller Polen och det är knappast någonting som något lag vill råka ut för. Den som vinner gruppen får däremot möta ett av de lag som går vidare som bästa treor och det kommer med största sannolikhet att var en betydligt enklare uppgift.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Schweiz har ett spännande lag där så gott som samtliga spelare i startelvan är startspelare i Bundesliga, Premier League eller Serie A. Men de har en stor brist i laget, de har ingen riktig målskytt. Det har visat sig även uner EM, i öppningsmatchen mot Albanien fick man en relativt enkel resa med ett tidigt mål och en albansk utvisning i slutet av fösta halvleken. Men trots det så fick de inte in något mer mål i den matchen. Schweiz behöver 1 poäng för att vara helt klara för slutspel, men de kommer knappast att gå ut och försöka spela 0-0. Det har varit ovanligt många sena mål under EM som förändrat poängfördelningen och mot ett Frankrike som avgjort båda sina matcher med mål i de sista minuterna gäller det att satsa offensivt för att ta poäng.

Vi tror att Frankrike är lite väl stora favoriter här, men har svårt att hitta något spel på Schweiz som känns spelvärt. Däremot tror vi hårt på att spel på att det blir fler mål i andra halveken än i första. 2,20 gånger pengarna på et känns riktigt spelvärt med tanke på den stora mängd mål som kommit i 85:e minuten eller senare.

Speltips: Flest mål i andra halvlek till oddset 2,20
Spelbolag: Bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*