Speltips 19/6: Rumänien – Albanien

Match: Rumänien – Albanien
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 21:00 – Söndag 19/6

Rumänien Logo               Albanien Logo

Rumänien står på 1 poäng inför sista gruppspelsmatchen då man tagit sig an gruppfavoriterna Frankrike och Schweiz. Mot Frankrike förlorade man sent med 2-1 efter ett kanonmål av Payet och mot Schweiz tog man faktiskt ledningen och tappade den till 1-1 en bit in i andra halvlek. Båda målen har kommit från straffpunkten. Nu ska man möta Albanien som är lägst rankade i gruppen och för att ha chans på avancemang är det bara seger som gäller. Med 3 insläppta mål på 2 spelade matcher har man redan släppt in fler mål än vad man gjorde under hela kvalspelet, något som vi flaggade för tidigt var farligt att lägga för mycket vikt vid. Man hade en väldigt lätt kvalgrupp för att ta sig till EM och motståndet så långt har varit något helt annat. Den hårt jobbande defensive mittfältaren och spelfördelaren Pintilli fick kliva av i halvtid senast och kan missa matchen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Albanien har givetvis mött de samma lagen och med ett tidigt mål i baken och rött kort mot Schweiz samt två insläppta mål på stopptid mot Frankrike, ligger man sist i tabellen med 0 inspelade poäng. Liksom Rumänien måste man gå för seger för att åtminstone ha en teoretisk möjlighet att ta sig vidare som en av de bästa grupptreorna. Trots två förluster och inga gjorda mål framåt har vi imponerats av Albaniens arbetsmoral, försvarsspel och faktiskt också att man tagit sig till en hel del bra chanser trots bra motstånd och röda kort emot. Vi tror att man ska ha bra chanser att göra sitt folk stolt genom att slå Rumänien här. Kaptenen Cana är tillbaka i startelvan efter sitt röda kort i öppningsmatchen medan Burim Kukeli får vila efter att ha dragit på sig två gula kort i gruppspelet.

Bara det senaste året har Rumänien spelat 0-0 mot Nordirland, Ungern, Grekland och Spanien. Resultatet ligger givetvis nära till hands även här men om slutsignalen närmar sig kommer matchen öppnas upp betydligt sista minuterna. Oavgjort är inte bra nog för något av lagen, även om Albanien möjligtvis kan sägas vilja försvara sin första EM-poäng. Från det vi sett i de två första matcherna har Albanien imponerat mest, där olyckliga omständigheter hellre än dåligt spel gör att de just nu är tabelljumbo. Vi tycker de ligger närmast segern och vi provar ett asianspel till fint odds. Pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Speltips: Albanien(0) AH vinner till oddset 2,40
Spelbolag: Betfair VO.se SPELTIPS AnyPost

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*